Cristiano Ronaldo a PokerStars legújabb nagykövete!

2015-06-01
Pár héttel Barcelona sztárja, Neymar igazolása után újabb futballklasszist szerződtetett a PokerStars: a Real Madrid háromszoros aranylabdása, Cristiano Ronaldo csatlakozott a teremhez.

 

Hihetetlen előrelátással és hatékonysággal építi a brandjét a PokerStars. Az eddig kizárólag online pókerteremként működő vállalat már kaszinófronton is szolgáltat játékot, és a hírek szerint hamarosan a sportfogadást is elindítják, melyet igen tudatosan vezetnek be, többek közt olyan sztárjátékosok igazolásával, mint Neymar, vagy mint pár napja Ronaldo.

 

Olyan sportolókat keresnek, akik a világ legnagyobb sztárjai, és nem mellesleg szeretik a pókert, és hitelesen el is tudják adni a játékot. Két éve a visszavonult kétszeres világbajnok brazil Ronaldót szerződtették először a sportolók közül, majd őt követte a spanyol Rafa Nadal és a holland olimpiai bajnok gyeplabdás, Fatima Moreira de Melo.

 

Mint arról beszámoltunk, a PokerStars május 7-én bejelentette, hogy profi csapatukba igazolták az FC Barcelona és a brazil válogatott sztárját, Neymart. A 23 éves játékos 62-szeres brazil felnőtt válogatott, 43 gólt szerzett nemzeti színekben. 2013-ban igazolta le az FC Barcelona, az idei szezonban 49 mérkőzésen lépett pályára klubcsapatában, 37 gólt lőtt és 11 gólpasszt is kiosztott. Neymar leigazolását a legtöbben hatalmas fegyverténynek tartják, ami nemcsak a PokerStarsnak, de az egész online pókernek rengeteg pozitívumot hozhat.

 

Bár a szerződést követően szinte azonnal elindult a pletyka, hogy egy másik labdarúgóval, a háromszoros aranylabdás Cristiano Ronaldóval is tárgyalásban áll a PokerStars, kevesen hitték, hogy sikerül megállapodniuk.  Május 27-én azonban a PokerStars bejelentette, hogy CR7 is a terem nagykövete lett – írja a PokerAkademia.com.

 

 

"Mindig is győztes csapatban szerettem játszani, így a PokerStars tökéletes partner számomra. A PokerStars olyan brand, amely mindig a fejlődés módját keresi, ha pedig hibáznak, igyekeznek azonnal kijavítani. Ez az ismérve a legjobb sportolóknak is, és ez az a mentalitás, amit tisztelek. Néhány éve kezdtem pókerezni, azonnal beleszerettem a játékba, a póker versengésébe, a stratégiai összecsapásokba. A póker nagyszerű szórakozás. Már várom, hogy megmutathassam tudásom az online és élő asztaloknál, hogy összecsapjak rajongóimmal. Bár a legfontosabb a futball számomra, a póker is egy igazán nekem való játék. Nagyon örülök, hogy a PokerStars csapatának tagja lehetek" - nyilatkozta Ronaldo.

 

A 30 esztendős Cristiano Ronaldót sokan a világ legjobb futballistájának tartják. Háromszoros angol bajnok, spanyol bajnok, minden idők egyik legeredményesebb játékosa. Az idei szezonban 54 meccset játszott a Real Madridban, ezeken 61 gólt szerzett és 22 gólpasszt adott. A portugál válogatottban 119-szer lépett pályára eddigi pályafutása során, 52-szer talált a kapuba.

 

CR7 személyében ismét egy olyan játékos csatlakozott a PokerStarshoz, aki hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Hivatalos Facebook-oldalát 103 millióan követik. A PokerStars asztalain "C.Ronaldo" nicken lesz megtalálható.

 

Forrás: PokerAkademia.com

Címkék: póker,