Chelsea - Leicester: Utolsó fellépés a Stamford Bridge-en

2022-05-19
A Chelsea utolsó hazai meccsére készül az idényben, hiába fáradt a csapat, jó lenne gálázni egyet. Ehhez a Leicester City jó partner lehet, mert Vardyék vállát sem nyomja már semmilyen teher.

Chelsea - Leicester

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,55

Kezdés: 2022.05.19. 21:00

 

A Chelsea és a Leicester City hétközi találkozóra kényszerül. Volt mit pótolni, volt itt covid, meg rengeteg kupa-meccs. A Chelsea az FA Kupában döntőt játszott, de alulmaradt a Liverpoollal szemben. A Leicester City a Konferencia Liga döntőjét célozta meg, az az elődöntőben elvérzett. Vardyék a PL-ben jelenleg a 9. helyen állnak, jövőre nem lesz nemzetközi szereplés.

A 9. helyet azért jó lenne megtartani, de ha nem, hát akkor sem dől össze a világ. A hétvégén majd a Southampton ellen zár a Leicester, lehet gálázni ott is, meg most is.

A tippünk, hogy lesznek gólok, méghozzá minimum három. A Chelsea-nél lesznek kimaradók, sérülések, fáradtság miatt, de igazából bő a keret, és azért egy ilyen minőségű klubnál a perememberek is minőséget képviselnek. Ismét láthatjuk vélhetően Lukaku-t, aki magára talált a szezon végére, jó kis triót alkothat Mounttal és Ziyech-hel, de a Chelsea-nél a szélsők is tömik labdákkal a kilencest, és vannak olyanok is, akik távolról tesztelhetik Schmeichelt.

A Leicester Citynél Vardy tréfálhatja meg Rüdigert, aki búcsúzik a közönségtől, megy Madridba. Vardy még megviccelheti, csak hogy emlékezetes legyen a búcsú. Maddison és Barnes mellett Albrighton lehet még ott Vardy mögött, nem egy rossz négyes. A vendég együttes vélhetően a területet átadja a hazai csapatnak, és inkább kontrázgat. Nem is olyan régen ez bevált az Arsenal csapatának, egy jó kis szórakoztató 4-2-őt játszottak a felek.

Ezen a csütörtöki napon is valami hasonlót várunk, de itt nekünk már három gól is elég. Nincs nyomás a csapatokon, de van fizikális és mentális fáradtság. Közben azért a közönséget illene kiszolgálni, emiatt bízunk abban, hogy hátul jönnek a hibák, elöl pedig mindkét együttesnél lesz hajlandóság arra, hogy gólokat lőjenek.

Címkék: sportfogadás, tipp,