Celta Vigo - Granada: Lövésből lesz a gól

2021-09-27
A hat forduló alatt a két csapat összesen 1 győzelmet hozott össze, és összesen gyűjtöttek 7 pontot. Nem kérdés, ez jelen pillanatban kiesési rangadó.

Celta Vigo - Granada

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: 3 gól alatt AH

Unibet odds: 1.50

Kezdés: 2021.09.27. 21:00

 

Nagyon egyforma csapatok ezek, hisz a Celta 6 kör alatt 4 pontot szerzett, a gólkülönbsége 6-10. A Granada három ponttal bír, 5 lőtt gólra 11-et kapott. Szóval mintha tükörbe néznének, igazi háromesélyes meccs, semmi sem kell meglepődni.

Az mondjuk fura, hogy az otthon tradicionálisan erős Celta még pontot szerzett a Balaidosban. Az Atletico és az Athletic mellett a Cádíz is legyőzte. A legfurább, hogy a Celta támadójátéka elég semmilyen. A kaput eltaláló lövések száma otthon 2-0-és 4. A 'tico és a Bilbao elleni meccseken összesen volt két kaput eltaláló lövés. A Cádíz ellen már egy látható szám, négy darab SOT, más kérdés, hogy Negredóék meg a három kaput eltaláló lövésükre szereztek 2 gólt.

A Granada együttese sem kezdte acélosan az idényt, és nagyon fura, hogy az a csapat, amely idegenben leikszelt a Villarreallal és a Barcelonával, hogy tudott kikapni 4-0-ra Vallekasban. Persze a Rayo most erős, de azért a 4-0 az nem vicc.

Érdekesség a statisztikai adatokat böngészve, hogy a liga 20 csapta közül ez a kettő találja el legkevesebb alkalommal az ellenfél kapuját. Mindkét együttesnek átlagban 2-2 kaput eltaláló lövése van meccsenként, ami nagyon durva szám. Nagyon durván alacsony! Természetesen a kísérletek számát illetően is bőven a liga alsó feléhez tartoznak, és a lőtt gólok száma sem sok, de itt minden mindennel összefügg.

Ehhez képes a 3 gól alatt AH tipp 1,50-es szorzóval fizet, az elég acélosnak tűnik. Nem is gondolkodunk sokat ezen a tippen, mert egész jól fest, és főleg az odds. Ráadásul e két együttes utolsó 3 meccséből kettő ért véget 0-0-lal.

A tippünk tehát az, hogy kevés gólos meccset látunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,