Celta Vigo - Betis: Létkérdés a győzelem hazai oldalon

2020-07-04
Szombaton a Celta Vigo egy győzelemmel valószínűleg a bennmaradását biztosítaná be, és a maga alattlévő Betis nem is tűnik rágós falatnak, pláne nem úgy, hogy a sevillaiak legjobbja, Fekir eltiltás miatt nem léphet pályára.

Celta Vigo - Betis

LaLiga - 34. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Szabálytalanságok száma 27,5 felett

22Bet odds: 1,568

Kezdés:  2020.07.04. 17:00

 

Pablo Gonzalez Fuertes. Ő az a spori, aki ebben az idényben meccsenként a legtöbb foultot fújja be, 32.06-tal magasan első a játékvezetők között ebben a tekintetben.

Legutóbb a Mallorca és a Bilbao meccsén 33-szor szakította félbe a játékot szabálytalanság miatt, a biztonság kedvéért még két büntetőt is megítélt testvériesen elosztva. Az újraindulás utáni első fordulóban az Espanyol-Alavés találkozón is ő fújta a sípot, ott 35 foultot ítélt meg. Nem kevés!

Ez a Celta-Betis sem lesz babazsúr, a Celta Vigo küzd a bennmaradásért, a Betis pedig lassan szintén odáig süllyed, hogy a végén még veszélybe kerül. Frusztrált a Betis, nem megy a játék, Fekir legutóbb kiállítatta magát, szóval van ott baj a sevillai zöld-fehér sarokban.

A Celta 5-1-es pofont kapott az előző körben a Mallorcától, 5 pontra van a már kieső Mallorcától. Jól jött Aspas-éknak, hogy az Atletico pénteken elverte a szigetlakókat, így ez az öt pontos rés azért ad egy lélegzetvételnyi előnyt a vigói együttesnek. Ha most nyerne a Celta, 8 pont lenne a távolság a Mallorcához képest, ami még nem érne bennmaradást, de gyakorlatilag mégis.

A tét óriási, a Betis számára pedig az a tét, hogy valamilyen szinten tisztességesen fejezze be az idényt, de nem lesz könnyű dolga. A védők pocsék formában vannak, Bartra nagyon maga alatt van, és érezni, hogy a Betis-játékosok nincsenek ott fejben. Fizikálisan is sokan ramaty formában vannak, ez az idény már kuka a Betis-nél. A frusztráció pedig érezhető, ugyanakkor sokan a kreatív zónából azért tudnak gondot okozni az ellenfél védőinek. Canales, Juanmi vagy a szélső védő Emerson rendre sok foultot harcol ki, Joaquin talán kezd Fekir pozíciójában, szintén sok foultot harcol ki, ráadásul neki a respektje is megvan, ha ő földre dobja magát, Fuertes azonnal ítél majd a javára. Lainezt is pályára dobhatja Trujillo, szintén jól cselező, ügyes játékos, de a Celtánál is tele van a kreatív zóna olyan spílerekkel, akiket sokszor csak felrúgni, fellökni, vagy lerántani lehet. Szóval eleve sok foultra számítunk eleve, ráadásul Fuertes spori tényleg minden kontaktnál ítél valamilyen irányba, egyértelmű, hogy mi lesz itt a tippünk: Foultok száma 27,5 felett @ 1,568 (22bet)

Címkék: sportfogadás, tipp,