Cádíz - FC Barcelona: Koeman direkt csinálja?

2021-09-23
Az FC Barcelona hamar gödörbe kerül a Messi-éra után. Az előző 4 meccséből egyet nyert meg, az pedig kevés. Arrafelé nagyon kevés! A Cádíz elleni betli Koeman sorsát is megpecsételné?!

FC Barcelona - Cádíz

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,73

Kezdés: 2021.09.23. 22:00

 

A Barcelona mérlege 5 meccs után 2-2-1. A Sociedadot és a Getafét megverte, a Granada és a Bilbao ellen iksz, a Bayern elleni meccsről pedig jobb nem beszélni. Koeman mester pedig mostanában gátlástalanul küldi fiatal játékosait a játéktérre, aminek ezernyi oka lehet:

  • Elfogytak a rutinos spílerek, hisz sérült a csapatból 6-7 felnőtt-korú játékos, akik játszhatnának
  • Koeman ki akarja rúgatni magát, és úgy lebutítja a Barcát, ahogy csak tudja
  • Abban bízik a Barca, hogy valamelyik fiatal játszik pár jó meccset, és jó áron lehet eladni

Így próbálja árnyalni a képet, amely elég sötét alapvetően is...

Sok-sok teória, de fura, hogy Koeman mennyire bátran nyúl a fiatal játékosaihoz. Mondjuk Umtitit pályára sem meri küldeni, hisz egész biztosan füttykoncertet kapna, amiért nem volt hajlandó sem eligazolni, sem lemondani fizetése egy részéről, mint tette Alba, Roberto, Pique vagy Busquets.

Koeman kirúgása egyébként 14 millió Euró mínusz lenne a Barcelonának, miközben így is adósságtengerben úszik a katalán együttes. Nem egyszerű helyzet. Depay szinte egyedül vergődik, hisz nem igazán vannak játszótársai. Coutinho totál formán kívül, Pedri lesérült, de mit vártunk, amikor az előző idényben és nyáron egymás után tolta a meccseket. Dembélé sérült, igaz, ő gyakorlatilag mindig az.

Nincs jó helyzetben a Barcelona, nem is játszik igazán jól, de hogy is várhatnánk el ilyen légkörben. Lesz ez még jobb, ha Pedri, Dembélé, Fati és Alba is játékra jelentkezik. Agüeróban is lehet még pár gól, igaz, ő már akkor menni akart, amikor még be sem mutatkozott. Messi miatt jött, közben Messi ment...

A Cádíz az 5. fordulóban megszerezte első győzelmét, ráadásul tette ezt Vigóban. Jól jött a három pont,de jól jönne még egy a Blaugrana ellen. Egyébként a Cádíz az előző idényben otthon 2-1-re verte a katalán csapatot, idegenben 1-1-et játszott. Pedig a 'tavalyi' Barca acélosabb volt a mostaninál.

A Cádíz alapvetően a kiesés ellen fog küzdeni, de azt biztosan érzik, hogy nem lehetetlen legyőzni a Barcát, vagy pontot szerezni. Az előző idényben kettőből kétszer sikerült. Benne van a baki a katalán csapatban. Negredóék ellen ebben az idényben csak a Sociedad úszta meg, a maradék 4 meccsen betalált minimum egyszer. Gólt viszont minden meccsen kapott, és a Barca azért nem életképtelen együttes. Lehet, hogy nem lesz bajnok, és nem nyer BL-t, de a Cádíz nem a Bayern München. Nem túl merész tipp arra fogadni, hogy a Barcelona is betalál.

Címkék: sportfogadás, tipp,