CS:GO PGL bajnokság: 80 órás élő közvetítés és fogadási lehetőség

2017-07-19
Az Unibet mindig is élen járt, ha az esportokról volt szó, és most először élő közvetítést is adnak a július 17-23 között Krakkóban zajló Counter-Strike: Global Offensive PGL bajnokságról.

 

Júniusban egész Amerikában, Európában és Ázsiában zajlottak a selejtezők – mostanra 16 csapat maradt versenyben az 1 millió dolláros nyereményalapért. A végén a nyertesek 500 ezer dollárt tehetnek zsebre, a második helyezett csapat pedig 150 ezer dollárral vigasztalódhat.

 

Az Unibet azt ígérte az esportok rajongóinak, hogy 30 másodperccel gyorsabb közvetítést fog adni, mint a hagyományos Twitch streamek. Az Unibet TV-n mind a 40 meccset közvetítik, mely így összesen 80 órányi anyagot jelent majd, és persze – fogadóirodáról lévén szó – az összecsapások végeredményére fogadni is lehet majd.

 

Sőt! Az Unibet versenyt is tart a játékosainak, melynek garantált nyereményalapja 5.000 euró lesz. A résztvevők 2 eurós ingyenes fogadási lehetőséget kapnak, és az a játékos, aki a legtöbb pontot gyűjti – tehát a legtöbb sikeres fogadást teszi a bajnokság ideje alatt – megnyeri az 1000 eurós első díjat.