Bruges - PSG: Ez a meccs a gólokról szólhat

2021-09-15
A Párizs az előző idényben döcögött a BL csoportkörében, csak az utolsó körben biztosította a továbbjutást. Idén sem várnak könnyű meccsek Neymarékra, a Bruges-t vélhetően oda-vissza verni kell a továbbjutáshoz.

Bruges - PSG

Bajnokok Ligája - csoportkör

 

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 3,5 felett

Unibet odds: 2.25

Kezdés: 2021.09.15. 21:00

 

Ha a Bruges csapata továbbjutásban gondolkodott a sorsolás előtt, biztosan meggondolta magát a klubvezetés a sorsolás után. A PSG mellett a Lipcse és a Man. City van még a kvartettben, itt a 3. hely, és az EL-folytatás is kisebb csoda lenne.

Az is biztos, hogy a Bruges az a csapat, amelyet minden ellenfele meg szeretne verni. Oda-vissza, idegenben és otthon. A Jupiler League-ben egyébként 7 kör után a Bruges listavezető, de 'össze-vissza' eredményei vannak, a győzelmek és ikszek mellett akad egy 6-1-es Gent elleni zakó is. A top10-et nézve a legtöbb gólt kapta, szóval érdekes kis csapat. Jó, mondjuk az 6 kapott gól a Gent elleni meccsen megnyomta, de a PSG sem rosszabb csapat a Gent-nél.

Az a PSG, amely megerősödött a nyáron, legalábbis nevek alapján mindenképp. Hogy a csapaton belül milyen feszültséget generál majd Ramos és főleg Messi, majd kiderül. Viszont egyelőre Pochettino képtelen a papíron legerősebb csapatát a pályára küldeni, a PSG-ben sok a hiányzó. Viszont ha minden igaz, először állhat fel a Párizs úgy, hogy a kezdésnél Messi, Mbappé és Neymar is a pályán van. Először állhat össze ez a trió, ami így elsőre, másodjára, sokadjára sem néz ki rosszul. Gueye és di Maria eltiltott, Ramos, Kurzawa és Verratti sérülése miatt nem játszik, ahogy Bernat és Dagba sem.

Viszont lesz Marquinhos, és Vijnaldum és érkezett a nyáron, szóval brutál erős a PSG, szó se róla. A tavalyi szenvedés előtt 17, 17 és 25 gólt lőtt a csoportban a Párizs az ellenfeleknek, az több, mint három dugó meccsenként! A két együttes 2019-ben is találkozott Belgiumban, 0-5 lett a vége.

A belgák belekerültek egy gála-csoportba. Itt tényleg nyomás nélkül lehet gurigázni, ez pedig akár jól is elsülhet. A fiatal Salzburg simán pontot lopott Sevillából, a YB elverte a Man. Unitedet, lehet itt meglepetést okozni. A Realitás viszont az, hogy Mbappék megszórják a Bruges-t, de a belgák is betalálhatnak, simán felállnak majd 4-3-3-as hadrendben, aztán jöhetnek a gólok!

A Bruges bajnoki meccsein 3.7, a PSG bajnoki meccsein 4,2 gól esett átlagban.

Címkék: sportfogadás, tipp,