Britain's got talent - a fogadóirodák főesélyesként hozzák az Attraction magyar tánccsoportot

2013-06-03
A legtöbb közönségszavazatot kapták, a zsűri könnyben úszott, és először fordul elő, hogy nem angol produkció bejut a döntőbe.

 

A fogadóirodák mindegyike első helyre tippeli a magyar csapatot, a bet365 1,25-ös, a William Hill 1,28-as odds-sal hozza, ez átlagnak mondható, van kicsit jobb és kicsit rosszabb is, nem sokban térnek el egymástól. A bet365-ben az első három helyezettre is lehet fogadni, itt 1,010 odssal abszolút biztos befutónak számít. Annyira hogy már nem is érdemes rá fogadni...:)

 

A dolog annyiban különleges, hogy a Britain's got Talent tehetségkutató műsor elsősorban briteknek készül, és ehhez tartva magukat a több éve nagy sikerrel sugárzott műsorban nem is fordult még elő, hogy más országból származó produkció egyáltalán a döntőbe bekerüljön. Nem sikerült ez még az amerikai kosárlabdázóknak sem a szintén idén induló Freelusion csapatnak sem.

 

A szombaton bemutatott előadás

 

A második legesélyesebbnek tartott előadó érdekes módon Jack Carroll, egy 14 éves mozgássérült kisfiú, aki tipikus angol humorával, és saját állapotán való könnyed vicceivel bűvölte el a közönséget. Utánuk két énekes szám, egy duó (Richard and Adam) és egy 4 fiatalból álló csapat (Luminities) következik, akik tényleg nagyszerűen énekelnek, de úgy néz ki, most valami másra vágynak a BGT nézői, kicsit elteltek az énekesekkel.

 

A második legesélyesebb: Jack Carroll  
 

A Daily Mail című neves országos napilap még a középdöntő előtt hosszú riportot készített a már akkor is esélyesnek tartott csapattal, sőt betekintést nyerhettek a műhelytitkokba is. Meglátásuk szerint nem könnyű szakma, miután kipróbálták, minden tagjuk sajgott a különböző pózoktól.

 

 Fotó: Daily Mail

 

Már az első produkciójukat is 13 millióan látták, a szombati műsort vélhetően jóval többen. 18 millióan látták a YouTube-on, milliók osztották meg a közösségi oldalakon az előadást, és a csapat rengeteg megkeresést is kapott. 

 

Az első produkció; 18 millióan nézték meg a YouTube-on 

 

Megdolgoztak érte, 11 órát edzenek minden nap, hogy hajlékonyságukat megtartsák, és a legapróbb részleteket is kidolgozzák a műsorban. Nagyon kell vigyázniuk, hogy a néha megerőltető pozíciókban meg ne sérüljenek, így naponta gyógytornában és sportmasszázsban is részesülnek. Nem titkolt álmuk, hogy szeretnének a királynő előtt is fellépni.

 

Amennyiben a fogadóirodák tévednek, és mégsem sikerül megnyerniük a versenyt, akkor is bőven elindultak a világhír felé. A Szűcs Zoltán és felesége, Éva által vezetett 8 tagból álló csapat bőven válogathat, hogy a világ mely tájára utazik éppen vendégszereplésre, és magyarként büszkék is lehetünk rájuk.

 

Címkék: fogadás,