Bournemouth - Tottenham: Ismét megszórhatja kedvenc ellenfelét a Hotspur

2019-05-04
A Tottenham egyik kedvenc ellenfele a Bournemouth együttese, a Sarkantyúsok elég sűrűn ütik ki az AFC-t!

Bournemouth - Tottenham

Online sportfogadás tipp: Tottenham győzelem

Unibet odds: 1,92

Kezdés: szombat, 13:30

 

A Tottenham a hétközi BL-meccsén elég halovány volt az Ajax ellen, de Kane és son hiányában a támadójáték nem igazán működött, csak a szögletek, szabadrúgások jelentettek némi veszélyt. Ahhoz a meccshez képest lesz pár változás, a legfontosabb talán az ellenfél. Az Ajax ebben az idényben top csapatnak számít, nem véletlen a BL elődöntő, a B'mouth azonban a PL-ben sem meghatározó. Visszatérhet Son (A BL-ben eltiltott volt), így azért más lesz ez a meccs.

A Sarkanytúsok számára elég nagy a tét, mindenképp nyerni kéne ahhoz, hogy jövőre is a BL-ben indulhasson a csapat. A Bournemouth együttesét idén 5-0-ra verték Sonék otthon, de az előző idényben a Vitalityben is 4-1-re tudtak győzni. A Cherries-nél a keret fele sérült, és igazából nagy motiváció sincs a csapatnál. A bennmaradás fix, innentől nagy baj nem lehet. Cook, Francis, Rico, Solanke, Surman, Smith, Stanislas, Brooks és Gossling sem játszhat, de Clyne egészségi állapota sem az igazi, szóval ebből is látszik, hogy a hazai csapatban nagyjából aki egészséges, az kb. kezdeni fog.

A Tottenham ezzel a mai sikerrel be is biztosítaná a jövő évi BL-indulást, köszönhetően annak, hogy a Chelsea-Arsenal-MU trió is botladozott, és botladozik. Az utolsó fordulóban a remek formában lévő Evertont fogadja a Spurs, nem valószínű, hogy ott Pochettino még izgulni szeretne a top4 miatt.

A Tottenham számára az Ajax elleni visszavágó mellett legalább annyira fontos a szombati bajnoki, ehhez képest a fogadóirodák elég vaskos szorzót adnak a Hotspur győzelmére.

Címkék: sportfogadás, tipp,