Black Caviar mégsem indul Dubai-ban

2012-02-21
Az előzetes tervekkel ellentétben Black Caviar nem fut sem szombaton a Futurity Stakes-en Caulfield-ben, sem pedig Melbourne-ben az Angliába való elutazása előtt.


A ló trénere, Peter Moody elmondta, hogy Black Caviar csúcsformában van, de ennek ellenére úgy döntött, hogy pihenteti a kancát egy lehetséges adelaide-i, vagy brisbane-i futam előtt.


“Még nem döntöttem, de futhat vagy a Robert Sangster Stakes-en (1200m) Morphettville-ben április 28-án, vagy a Goodwood-on ugyanezen a távon két héttel később” írta Moody a Herald Sun-nak.


“A másik verseny, amin gondolkozom, az a BTC Cup – amit tavaly megnyert – Doomben-ben, ami szintén május 12-én lesz.”


Moody most Black Caviar Dubai-ba tervezett utazását is ejtette az angliai út előtt, ahol az eddig zsinórban 19 versenyt nyert, veretlen kanca a Diamond Jubilee Stakes-en fog futni. 


“A Royal Ascot az, ami a tulajdonosok elsődleges célja már egy ideje, és arra a versenyre, június 23-ra mindennek klappolnia kell.” mondta.


Moody elmondta, hogy a dubai-i út azért lett ejtve, mert nem akarta, hogy Black Caviar-nak túl sokáig távol kelljen lennie Ausztráliától.Címkék: lóverseny,