Bitcoinos pókeroldalt tessék! Aukcióra bocsátják a Satoshi Pokert.

2014-04-18
Árverésre bocsátják az egyik legnevesebb bitcoinos pókeroldalt, a Satoshi Pokert. Az oldal tulajdonosa, Bart van Oord hétfőtől kezdődően, 48 órán át várja az ajánlatokat.

 

Ahogyan arról már mi is írtunk, a bitcoin által nyújtott tökéletes kiskaput kihasználva, egyre több olyan szerencsejáték oldal indul, mely csak a bitcoinos fizetési módot teszi lehetővé, és ezek egyre sikeresebbek is. 

 

A most aukcióra kerülő Satoshi Pokernek a kiírás szerint az oldalnak 4.648 regisztrált játékosa van, akik 2013-ban 98,4 BTC értékű rake-et generáltak. (1 BTC jelenleg 494 amerikai dollárnak felel meg, de tavaly év végén ennek kétszeresét érte.)

 

Az oldal, mely 2013 áprilisában nyitotta meg virtuális kapuit, Hold’m, Omaha, Omaha hi/lo, Stud pókert kínál; lehetőség van cash-es, tournament, Sit & Go és Fifty50 Sit& Go játékra. 

 

A Sathoshi Poker idei bevétel ezidáig 7,6 BTC. Bart elmondása szerint az oldal amiatt nem sikeresebb, mert „nincs megfelelő marketing- és fejlesztési keretük, így az oldal jövője szempontjából jobb lenne, ha valaki, akinek van pénze, belépne a képbe és átvenné az oldalt.”

 

Az oldalt az Enterra Poker 40 ezer dolláros szoftverével, és olyan háttérrendszerel bocsátják áruba, mely biztonságosan kezeli a bitcoinos be- és kifizetéseket, valamint az affiliate forgalmat.

A működtetési költség havonta 118 dollár, a marketing és a további fejlesztések jelentik a magasabb kiadásokat. 

A Satoshi Poker kikiáltási ára 30 BTC, mely a jelenlegi árfolyamon körülbelül 15 ezer dollárnak felel meg. Tavaly júliusban a legnagyobb bitcoinos szerencsejáték oldalt, a SatoshiDice-t 11,5 millió dollárért értékesítették.