Betis - Getafe: Megússzuk piros lap nélkül?

2021-09-26
Hiába a Fradi-UTE, a Lazio-AS Roma derbik, a vasárnap legszínesebb meccsét Sevillában rendezhetik.

Real Betis - Getafe

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1.65

Kezdés: 2021.09.26. 21:00

 

Két-három éve a Betis-nél komoly terveket szőttek, konkrétan a BL-indulást célozták meg. Nos, ettől picit messze vannak, pedig Fekirt is azért igazolták, hogy olyan csapat vezére legyen, amely top4-ben zár. A Betis EL-ig jutott, és eddig ez az idény sem úgy fest, hogy beférjenek a zöld-fehérek a top4-be.

Igen ám, de akkor mit szóljon a Getafe. Ezt a csapatot Bordalás felvitte a csúcsra, bejutott az Európa Ligába, meghatározó együttese volt a ligának. Az előző idény már a nagyobb terheléssel nem igazán volt sikeres. Konkrétan majdnem kiesett a csapat, az utolsó meccsekig izgulni kellett. A nyáron Bordalás mester átment a Valenciához, a Denevéreseket picikét gatyába rázta. Közben a Geta elveszítte, vagy eladta Cucrellát, aki válogatott kaliberű játékos, igazi energiabomba. Ő a Premiershipbe ment, és talán e két személy hiánya az ok, hogy a Geta jelenleg 6 forduló után 0 pontos. Van két szerzett gólja, semmire sem elég.

Szóval egyik oldalon a Betis, amely Európa Ligáig jutott, és idén is az a minimális cél, hogy a top7-be jusson. A 2020/21-es idényben is voltak hullámvölgyek és a hullámhegyek, ám a Betis legnagyobb problémája a sok piros lap volt. A sok piros, a sok Betis ellen meghozott döntés kétes szituációkban, és meg nem adott gólok. Ilyen szempontból a Betis peches csapat, szó se róla.

A mi tippünk, hogy a Betis-Granada meccs 'sűrű' lesz.

Fekirék nagyon paprikásak, főleg Nabil, aki támadóként a csapat lapkirálya, már 3 sárgát összegyűjtött, és őt jól ismerjük, könnyen elviszik az érzelmei, és képes butaságot csinálni, ami miatt többször ment le a pályáról piros lappal. Viszont a francia játékmester az ellenfeleknek is rengeteg lapot generál, ha a cseleket nézzük, ha azt nézzük, hogy kit rúgnak fel legtöbbet a ligában, Fekir rendre az élmezőnyben volt.

A Getafénél Alena és Damián Suarez jár már 3-3 sárga lapnál, Alena egyszer piros lapot is kapott. Michel mester irányítása alatt annyira nem durva a Geta, de a Rayo ellen már mutatott valamit a 'régiből'. De nem állnak rossz helyen a lapokat illetően, a Betis a 3., a Getafe a 6. legtöbbet büntetett csapat. Ráadásul előttük már vannak olyan csapatok, akik ebben a fordulóban már játszottak.

A játékvezető személye kedvez a tippnek, S. J. Latre 6-7-9 sárgával hozta le eddigi három LaLiga-találkozót ebben az idényben. A tendencia bíztató, és messze ez tűnik a legvéresebb összecsapásnak. Ez a spori 2020 decemberében a Cádíz-Geta meccsen a madridiaknak 7 sárga lapot mutatott fel. Nem kevés.

A mi tippünk,hogy ez a találkozó sok lapot hoz. Eleve esti, villanyfényes meccs, egész nap gyűlik a feszültség a játékosokban. A Geta nyeretlen, totál utolsó, nem csoda, ha eldurran majd egy-két játékos agya. De a Betis-t sem kell félteni, ha Fekirék is beleállnak a meccsbe, -és otthon tuti beleállnak-, ott Latre észnél kell legyen, ki ne szaladjon a kezéből a találkozó.

Címkék: sportfogadás, tipp,