Betis - Eibar: Fekir győzelemre vezetheti csapatát

2020-11-30
November utolsó napján találkozik a Betis és az Eibar, a mi tippünk pedig az, hogy ez egy emlékezetes találkozó lesz. Egy győzelemmel mindkét csapat rengeteget nyerhet, így nem is kérdés, mi a cél.

Real Betis - Eibar

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp:  Betis lövéseinek száma 12,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: 2020.11.30. 21:00

 

A LaLiga aktuális hétfői meccse ezúttal tényleg izgalmasnak ígérkezik. Mi tagadás, azért hétfő esti meccseken sokszor láttunk már olyat, hogy a csapatok alibiznek, és játszanak egy senkinek sem rossz döntetlent, de a Betis-Eibar összecsapás aligha lesz szalonremi.

Jelenleg mindkét együttes 'mélyen' van, az Eibart komolyan megcsapta a kiesés szele, a Betis pedig Pellegrinivel sem került oda az elitbe. Az előző idényt Rubi mester nyakába varrták, de Pellegrini sem teljesít jobban egyelőre a Betis edzőjeként.

A sevillai zöld-fehérek a szélsőséget képviselik. Vagy jól játszanak és nyernek, vagy ellenkezőleg, pocsékul és kikapnak. Ugyanakkor tény, hogy nem volt könnyű sorsolása a csapatnak, ráadásul pont kidőlt a kreatív zóna két legkreatívabb tagja Canales és Fekir. Utóbbi most visszatér, Canales egyelőre nem. Viszont Fekir jelenléte sokat számít, ő tüzet hoz a csapatba, nélküle elég tutyimutyi sokszor a Betis, vele viszont életre kel.

Az Eibarnál sem pici a probléma, hisz a kieső zóna nagyon közel, és a sorsolás is egyre durvul, még csak most jönnek azok a meccsek, ahol nem Kikéék lesznek a favoritok. Az említett Kike épp eltiltott, hazai oldalon a covidot beszedő Mandi nem játszik, és az említett Canales is kihagyja az esti meccset.

 

Mit várhatunk?!

Mi mindenképp egy tüzes meccsre számítunk. A Betis célja a top4 volt, de minimum a top6 és az EL-indulás kiharcolása. Ehhez képest most a 14. helyen áll a sevillai csapat, ami egyelőre még nem tragédia, és ha ezt a hétfői meccset nyeri, akkor 7 pozíciót javíthat mostani helyezésén. Az meg nagyon nem mindegy hogy 14. a csapat, vagy a 7.. Az Eibar is sokat javíthatna a győzelemmel, a mostani 16. helyről a 10.-re ugorhatna fel.

A tippünk, hogy a Betis apait-anyait belead, és minimum 13 lövést összehoz a meccsen. Fekirrel más a játéka ennek a csapatnak, ha ő ott van, eleve 5-6 lövést tutira kapura küld, és a másik oldalon Tellónak is meghozza a kedvét a kabinet mozdulatához, és két-három labdát kapura teker. Carvalhónak is nagy a lövőkedve mostanában, Bartra pontrúgások után fejelhet, ami szintén számít. Az is számít, hogy hetek óta végre ismét együtt a pályán lehet Emerson és Fekir, velük azért sokkal acélosabb és potensebb a Betis jobb oldala támadásban.  Velük szemben ott lesz Bryan Gil, aki ugye védekezésben annyira nem acélos, szóval Bigas és Arbilla alaposan tesztelve lesz.

Otthon játszik a Betis, bár nézők nélküli meccs, nagyon fontos lenne behúzni. A mi tippünk, hogy hazai kísérletekből nem lesz hiány.

Címkék: sportfogadás, tipp,