Bárki pókerezhet Nadal ellen szerdán

2014-03-18
Március 19-én a PokerStars Facebook appjának játékpénzes felhasználói ellen száll harcba a teniszben jelenleg világelső Rafael Nadal.

 

A “Rafa vs The World” elnevezésű esemény magyar idő szerint március 19-én, szerdán 22:30-kor kezdődik és egy órán át fog tartani a PokerStars Facebook appjának játékpénzes Zoom 6 max asztalánál

 

Az egyórás ingyenes fast-fold meccsen Nadal több ellenféllel is összeméri erejét, melyet élőben lehet majd nyomon követni a Facebookon vagy a PokerStars.tv-n, ahol a világ egyik legjobb pókerese, Daniel Negreanu fogja kommentálni az eseményeket. A torna alatt kérdéseket is lehet majd beküldeni Rafának a Twitteren (#AskRafa hashtag-gel), melyek közül néhányat Negreanu fel fog tenni Nadalnak.

 

„A pókerben az az egyik legjobb, hogy sok lehetőség van, hogy különböző emberek ellen játszunk, különösen online környezetben. Bennem nagyon erős a versenyszellem, tehát nyilván nyerni akarok, de szerintem jó móka is lesz.” nyilatkozta Nadal. 

 

Nem ez az első alkalom, hogy Nadal online játékra invitálja rajongóit – először idén februárban volt ilyen lehetőség, akkor több, mint ezer spanyol játékos csatlakozott hozzá az asztalhoz, melyet az online közvetítésen több, mint tízezren követtek nyomon. 

 

A mostani promócióba bárki bekapcsolódhat, csak egy PokerStars regisztrációra van hozzá szükség. Szerdán egyszerűen csak be kell jelentkezni a Facebook-ra, elindítani a PokerStars Play appját, és csatlakozni a Rafa vs The World asztalokhoz.