Barcelona - Granada: Hol mélyebb a gödör?

2021-09-20
Nagyon a szezon elején járunk, de jelenleg úgy tűnik, hogy a Barca és a Granada is szenvedős szezon előtt áll.

Barcelona - Granada

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Szabálytalanságok száma 24,5 felett

Unibet odds: 1.70

Kezdés: 2021.09.20. 21:00

 

A Granada két iksz után két vereséget könyvelt el a bajnokságban, ám a Rayo elleni 4-0-ás pofon az olyan volt, ami bizony fájt. A Rayo nem egy Man. City vagy PSG, viszont szívvel-lélekkel játszott, míg a Granada játékosai csak lézengtek a pályán. A Betis elleni andalúz derbit is elveszítették Machisék, nem áll jól a Granada szénája.

A Barcelonának a bajnokságban nem rossz a helyzete, legalábbis nem annyira, mint a BL-ben. A Bayern ellen mondjuk ki lehet kapni, hozzá is szokott a Blaugrana, de a vereség módja volt igazán fájó. Nem kell ecsetelni, 0 kaput eltaláló lövés, értelemszerűen 0 lőtt gól, és örülhetett a Barcelona, hogy a Bayern most csak négyet vágott és nem nyolcat...

Ez a Barcelona - Granada bajnoki itt hétfő este elég nehezen tippelhető mérkőzés. A Barca képes botlani, a Granada pedig valójában jobb csapat, mint amit eddig mutatott. Harcos meccsre számítunk, a Granadának épp ez a harcosság volt az erénye a korábbi idényekben. Pl. a Barcelonát sem kímélte, legutóbb 22-őt foultolt a Granada a Blaugrana ellen, de a katalánok is 10-szer faragtak az andalúzokon.

A két-pontos Granadától a szurkolói minimum azt elvárják, hogy harcoljon a csapat. Ha fizikálisan kemény lesz, nekünk az már elég. Santiago Jaime Latre játékvezető ugyanis nem egy Rojas, ő azért sokszor fújja le az apróbb foultokat is. Eddig két meccsen 60-szor fújt ez a spori, átlagban 30 foult. Az előző (teljes) idényben a 4. legtöbb szabálytalanságot ítélte meg, szóval benne bízhatunk.

Abban is bízhatunk, hogy a Barcelona sem feltétlenül a fair play szellemében játszik, és Pique-ék is odapakolnak majd Machiséknak párszor. A Granada kontrákra fog építeni, azokat a bizonyos kontrákat pedig jobb csírájában elfojtani kisebb foultokkal.

A mi tippünk, hogy ez a találkozó minimum 25 foultot hoz.

Címkék: sportfogadás, tipp,