Azonnal felvehető lesz az online nyeremény a Ladbrokes kártyával

2014-03-06
Az online sportfogadóknak jelenleg néha napokat is kell várniuk, mire nyereményük megjelenik számlájukon. A Ladbrokes újításával ennek vége: az általa bevezetésre kerülő kártyával azonnal felvehető lesz az összeg az ATM automatákból.

 

A Ladbrokes világújdonságot jelentő kártyájával a játékosoknak a jövőben nem kell sorban állniuk a kifizetési pénztárakban, vagy arra várni, hogy a nyeremény megérkezzen a bankszámlájukra: a sport- és lóversenyfogadásból származó nyeremények azonnal elkölthetőek illetve felvehetőek lesznek.

A kártyát először az ausztrál piacon mutatják be, melynek valószínűleg nem örülnek a földi szerencsejátékot kínáló ausztrál irodák, a Tatts Group és a Tabcorp, hiszen Burnett szerint sok játékos eddig csak azért nem állt át az online játékra, mert nem szeretnek várni a nyeremény kifizetésére.

Burnett szerint a kártyával, és az azonnali nyereményfelvétel lehetőségével ügyfeleket tudnak elcsábítani online versenytársaiktól is, így a Sportingbettől, a Sportsbettől és a Tom Waterhouse-től is, melyek jelenleg még nem kínálnak hasonló lehetőséget.

 

A Ladbrokes nem egész hat hónapja lépett be a 13 milliárd dolláros ausztrál online fogadási piacra, miután 22,5 millió dollárért felvásárolta a bookmaker.com.au-t üzemeltető brisbane-i vállalatot. A vállalat tavalyi évről szóló eredménykimutatásában az ausztrál divízió 4 millió fontnyi bevétel mellett 2,9 millió font működési veszteséggel szerepelt. A Ladbrokes Australia ügyvezetője, James Burnett reményei szerint azonban 2014 végére nyereségesek lesznek az ausztrál piacon. 

 

Burnett szerint a kártya bevezetése a legnagyobb változás a sportfogadási szektorban a mobil szerencsejáték megjelenése óta. “A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a fogadók most bárhol megtehetik Ausztráliában a fogadásaikat az elérhető legjobb odds mellett, aztán ha nyernek, 20-30 másodperccel később már a kezükben is foghatják a nyereményt, hogy meghívják haverjaikat egy italra.” – magyarázza. 

A Ladbrokes debit típusú kártyájával a cég ügyfelei napi 1.000 dollárt vehetnek fel számlájukról, illetve lehetőségük lesz az Ausztráliában és Új-Zélandon népszerű Eftpos elektronikus fizetési rendszeren keresztül vásárolni vele, napi 2.500 dollár értékben. 

Pénzmosás megakadályozása érdekében a kártyára befizetni nem lehet, tehát nem lehet azzal játszani, hogy valaki befizet egy nagyobb összeget a fogadási számlájára, aztán azonnal fel is veszi azt.

 

Burnett szerint a Ladbrokes új rendszerét valószínűleg a többi online szerencsejáték vállalat is adaptálni fogja az év folyamán.