Ausztria - USA: Ismét kitömhetik az Egyesült Államokat

2022-06-27
A 2022-es U20-as női Junior kézi vb-n a második csoportkörnél tartanak a csapatok. Ausztria és USA az első körből nem jutott tovább, így az Elnöki kupáért küzd a helyosztókon

Ausztria - USA

U20 női kézi-vb - Elnöki Kupa

 

Online sportfogadás tipp:  50,5 gól felett a meccsen

Unibet odds: 1,76

Kezdés: 2022.06.27. 16:30

 

USA kiesése nem volt meglepetés, a torna leggyengébb csapata. Az edzőjük nincs itt, Szabó Edina irányítja a csapatot, és próbálja tanítgatni őket. Nem egyszerű, hisz ezek a lányok full amatőrök, ráadásul nagyon-nagyon fiatalok. Több 15-16 éves lány is van a keretben, míg a többieknél azért jobbára a korhatárt közelítik a lányok.

Mint megtudhattuk, a korosztály négy legjobbja a felnőtt csapattal készült, csak ott meg beütött a covid, és így az a négy lány el sem jöhetett a vb-re. Így pedig USA nagyjából a létszámot gyarapítja, mikor ellenünk gólt lőttek valahol a 18 percben, úgy örültek, mintha a meccset nyerték volna meg.

A lengyelek elleni meccsüket is megnéztük, eljutottak 14 lőtt gólig, de a sporik nagyon tolták őket, rengeteg lengyel kiállítás, sok kegyelem hetes, lépéshibákat nem is nézték, csak amikor már tényleg hatot lépett valaki. USA csapatának határai vannak, de az osztrák együttes egy gyors, dinamikus együttes, lendületes, északi, skandináv stílusban játszik, ha van lehetőség első fázisból gólt szerezni, ők mennek, mint a meszes. Márpedig USA ellen azért lesz lehetőség könnyű gólokra.


Érdekesség, hogy Ausztria 33-26-ra lenyomta Svájcot, aztán képes volt belenézni egy Horvátország elleni 40-26-ba... Ami még furább, hogy ezt követő Svájc egy nagyon underes meccsen legyőzte a horvát csapatot, ezzel Ausztria továbbjutása elszállt. De minden rosszban van valami jó. Nem valószínű, hogy az osztrákok itt érmes helyezésekben gondolkodtak, így viszont lehet játszani, és JÁTSZANI szó szerint, mert USA nem ellenfél ezen a vb-n senkinek, főleg nem az európai csapatoknak.

Mi levegőt sem hagytunk USA lányainak, így mindössze 5-ig jutottak, de pl. a lengyelek ellen 14-ig. Ausztria ellen valószínűleg ismét 10 fölé mennek, mert az osztrákok azért nem annyira ügyelnek majd a védekezésre, nem igazán számít nekik, hogy 5-öt vagy 15-öt kapnak. Szeretnek játszani, gólt dobni, így inkább engedik majd USA lányait is kibontakozni. Meg eleve sokkal töb támadásuk lesz, mert az osztrákok tényleg gyorsan játszanak, hamar befejezik az akciókat, és valószínű, hogy azt USA ellen góllal teszik majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,