Ausztrália - Magyarország: Újabb pofon nem fér bele

2022-06-28
Ezen a vb-n egyszer már megjártuk, amikor a magyar lányok meccsére fogadtunk. Bízzunk benne, ezúttal nem lövünk mellé.

Ausztrália - Magyarország

Női vízilabda vb- negyeddöntő

 

Online sportfogadás tipp:  Ausztrália góljai 8,5 felett

Unibet odds: 1,70

Kezdés: 2022.06.28. 21:00

 

A meccset természetesen Magyarországon rendezik, lassan a vizes vb is olyan lesz, mint a női kézi BL FF, hogy mindig Magyarország a helyszín. Az ausztrálok viszont szintén otthon érzik magukat, és a medence is komfortos nekik, mert a játékukkal különösebb gond nincs.

Ausztrália Kazahsztán, Új-Zéland és Brazília 'testén1 keresztül jutott a top8-ba, igazából meg sem izzadt. Mi sem nagyon, egy komolyabb mérkőzést játszottunk komolyabb ellenféllel szemben, de az olaszok akkor és ott jobbak voltak. Az olasz együttes ellen 10-9 arányban kaptunk ki, Kolumbia ellen 4, Kanada ellen 7, Argentína ellen 6 gólt kaptunk.

A mi tippünk, hogy most megint akár 10-et is összeszedhetjük, mert Ausztrália picikét más kaliber, mint Kolumbia vagy Argentína. Tény, hogy más szinten lesz a lányok fókusza, de az is tény, hogy az ausztráloké is. Nekünk a stílusuk nem is annyira ízlik, és utóbbi két H2H meccset ők nyerték.

Az ausztrál csapat elég gólerős is, márciusban világliga meccsen USA ellen 11-4 arányban győzött. Tény, nem a legerősebb USA ellen játszott, ettől még ez tény. Ez egy igencsak acélos ausztrál csapat, és a két válogatott, ők és mi több közös edzésen, kétkapus edzésen, amolyan meccsecskén van túl.

Ezen a vb-n jellemző, hogy a sporik rengeteg kiállítást adnak, így sok-sok olyan szituáció lesz, amikor az egyik fél emberfölényben támad. Ezek a szituációk eleve góllal kecsegtetnek. Akcióból is be-betalálnak majd, és azért ha azt nézzük, hogy egy, a vízilabdát csak ugató Argentína 6 gólt vágott, ettől már csak hárommal kéne többet kapni egy top csapattól. A mi tippünk, hogy ez sajnos igencsak jól néz ki!

Címkék: sportfogadás, tipp,