Ausztrál lóverseny tippek április 18.

2015-04-17
Ha szombat, akkor Ascot!

 

Ascot - 1. futam

 

Az első futamban a legtöbb ló most indul első hivatalos versenyén, így a tippelés is rendkívül nehéz. Dobogóra várom Danerip's Girl-t 1,33-, In This Life-ot 2,1-, és Mulga-t 2-szeres szorzóért.

 

Ascot - 2. futam

 

Bomber Bay eddigi 2 indulásából 1 győzelmet szerzett és legutóbb 19 napja Pinjarra-ban nyert. Közepes súllyal ismét a dobogón végezhet, erre 1,36-szoros szorzóért fogadhatunk.

Helyezettre várom még Dylicious Secret-et 3-, és Leonorasensation-t 1,36-szoros szorzóért.

 

Ascot - 3. futam

 

Highly Secret abszolút favorit a futamban, ám két hete csak második lett itt. Akkor nem William Pike lovagolta, most viszont igen, és vele 14-ből 10-szer állhattak dobogóra. Újabb helyezésére 1,3-szoros szorzón fogadhatunk.

Dobogóra várom még a múltkor remekül szereplő Daneclicked-et 1,73-, és a két hete győztes I'm Feeling Lucky-t 1,62-szeres szorzóért.

 

Ascot - 4. futam

 

King of Wu sorozatban 3 futamot nyert, legutóbb 19 napja Pinjarra-ban. Újabb remek szereplése nem lehet kérdés, helyezésére 2,38-szoros szorzóért fogadhatunk.

Dobogóra várom még Schilling-et 

 

Ascot - 5. futam

 

Ebben a futamban is nagyon nehéz tippelni, mivel mindegyik telivér remek eredményekkel rendelkezik. Helyezettre várom Wobbegong-ot 2,5-, Tiger Red-et 1,62-, és Muskets at Dawn-ot 1,57-szeres szorzóért.

 

Ascot - 6. futam

 

Temporise idén 5 futamból mindig a dobogóra állhatott. Most is erre számítok, és 1,53-szoros szorzón fogadhatunk ha ismét remekel. Ám a mezőny nem gyenge, és csak két helyezett lehet.

A másik helyezettre Tower of Lonhro-t várom 2,88-szoros szorzóért.

 

Ascot - 7. futam

 

Madassa eddig mind az 5 futamán helyezett lett. Ám most nem olyan könnyű súllyal és egy új zsokéval indul, de bízom jó szereplésében. Ha a dobogón végez, akkor 2,38-szoros pénzt fizetnek a fogadóirodák.

Helyezettre várom még ebben a nehéz mezőnyben Chinetti-t 1,8-, és First Among Equals-t 1,62-szeres szorzóért.

 

Ascot - 8. futam

 

Sheidel a nap favoritja számomra. Ascot-ban 5-ször indult, 5-ször nyert, legutóbb 20 napja. Közepes súllyal indul, és azt jósolom, hogy megint nagy fölénnyel (1,5 - 2 testhosszal) fog nyerni. Újabb győzelmére 2,8-szoros szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Rebel King-et 1,4-, és Travinator-t 1,91-szeres szorzóért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,