Ausztrál lóverseny tippek 2015. január 31. szombat

2015-01-30
A mai versenynapra 24 lovat említettünk, 11 közülük helyezett lett, 5 telivér pedig nem indult. Az 5. futamban mindhárom helyezettet eltaláltuk! Holnap ismét rendeznek futamokat Ascot-ban, ezzel a helyszínnel foglalkozunk részletesen.

 

 

Ascot - 1. futam

 

Evening Rose eddigi 4 indulásából mindössze 1 győzelmet szerzett, 8 napja Pinjarra-ban nyert. Remek formában közepes súllyal dobogóra esélyes.

Helyezettre várom még Poets Prince-t és Little Sincero-t.

 

Ascot - 2. futam

 

She's a Virtue eddigi 3 futamából mindig helyezett lett, 2-szer nyert is. Legutóbb 19 napja Pinjarra-ban nyerni tudott.

Ideal Image eddigi 5 futamából 4 helyezést ért el, 3 győzelemmel. 69 napja futott utoljára, de január 19.-én egy tesztfutamon második lett.

A dobogó harmadik fokára Jestpatim-ot várom.

 

Ascot - 3. futam

 

Rebelson idei 10 futamából 5 helyezést ért el, de még csak egyszer nyert. Legutóbbi két futamán mindkétszer második lett. A távon 5 indulásából 4 helyezés a mérlege.

Helyezettre várom még Carry The Nation-t és Ye Olde-t.

 

Ascot - 4. futam

 

Ebben a futamban mind a 8 ló nagyon erős, lehetetlen megmondani ki lesz a győztes. Én Flying Roar-t, Vital Art-ot és Mr. Mankinit várom az első háromba.

 

Ascot - 5. futam

 

Chanzig eddig mindössze 2 hivatalos versenyen indult, egyszer nyert, egyszer második lett. Előtte 3 tesztfutamot nyert. A legnehezebb súllyal indul holnap, de így is esélyes a győzelemre.

Helyezettre várom még Senso-t és Diamond Tonique-ot.

 

Ascot - 6. futam

 

Flytengo idei 10 indulásából 8 helyezést ért el, 2 győzelmet és 4 második helyezést ért el. Legutóbb 20 napja harmadik lett itt. Majdnem a legkönnyebb súllyal indul, most is esélyes a dobogóra.

Helyezettre várom még Full Clip-et és Sujet-et.

 

Ascot - 7. futam

 

Raindance Maggie legutóbb 13 napja nyert itt. Idei 7 indulásából 3 győzelmet szerzett. Jó formában van, így majdnem a legnehezebb súllyal indul, de az első háromba így is beérhet.

Helyezettre várom még a könnyű súllyal induló Power Punch-ot és Military Ruler-t.

 

Ascot - 8. futam

 

Shalo a nap favoritja számomra. idei 10 indulásából 9 helyezést ért el, 5 győzelemmel. Legutóbbi 3 futamát zsinórban nyerte itt Ascot-ban. A legnehezebb súllyal indul, és Joseph Azzopardi lovagolja, akivel 3 győzelme van egymás után.

Helyezettre várom még Proceedwithcaution-t és Vacallo-t.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,