Ausztrál lóverseny tippek 2015. február 1.

2015-01-31
A mai ascot-i versenynap sem sikerült rosszul, hiszen a 24 lóból 13 lett helyezett. A 8 futamból 6-nál írtunk a végső győztes telivérről. Holnap ismét Nyugat-Ausztrália lesz a célpont, Pinjarra-val foglalkozunk részletesen.

 

Pinjarra - 1. futam

 

She Rules all eddig mindössze 4 hivatalos versenyen indult, két helyezése van. Legutóbb 17 napja lett itt második. Remek formában és könnyű súllyal akár még a győzelmet is megszerezheti.

Helyezettre várom még Nat The Fyfe-ot és Rolyal Line-t.

 

Pinjarra - 2. futam

 

Battle Hero eddigi egyetlen futamát itt futotta 10 napja, és rögtön második lett. Előtte 4 tesztfutamon 3 második, és 1 első hely a mérlege. Nagy esélyes a futamban, hiszen a többi ló szinte mindegyike most futja első versenyét.

Helyezettre várom még Stock-ot és Wicked Hunter-t.

 

 

Pinjarra - 3. futam

 

Ebben a 15 fős futamban lehetetlen megmondani a helyezetteket. A lovak nagyon közel vannak egymáshoz, de én Idle Gossip-et, Play for Love-ot és Aurena-t várom a dobogóra.

 

Pinjarra - 4. futam

 

Surrounded eddigi 5 futama során 1 helyezést ért el. Legutóbb 17 napja lett itt harmadik.

Helyezettre várom még Frere de Felix-et és Hazzabeel-t.

 

Pinjarra - 5. futam

 

Bolting eddigi 5 futamán 3 helyezést ért el, 1 győzelemmel. Legutóbb 10 napja Ascot-ban mindössze a 8. lett. Most William Pike fogja hajtani, és esélye lesz a javításra. A legnehezebb ló lesz a mezőnyben.

Helyezettre várom még Blustery-t és Kenny's Silver-t.

 

Pinjarra - 6. futam

 

Ginger Ninja eddig mindössze 3 futamon indult, de 2 helyezése így is van. Mindkét futamát itt futotta. Most is nagy esélyes a győzelemre is.

Helyezettre várom még Charm Destiny-t és Holy Sky-t.

 

Pinjarra - 7. futam

 

Ebben a futamban gyengébb lovak futnak, nehéz különbséget tenni közöttük. Én Zaba Zaba Doo-t, Banghai-t és Lookater-t várom a dobogós helyekre.

 

Pinjarra - 8. futam

 

Resonates egy 42 napos pihenőből tér vissza. Január 19.-én egy tesztfutamon harmadik lett. Jó formában és könnyű súllyal esélyes a dobogóra. Eddigi 12 futamán 5 helyezést ért el.

Dobogóra várom még Carillo-t és Quantitive Easing-et.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,