Ausztrál lóverseny tippek 2015. február 04. szerda

2015-02-03
A mai terang-i versenynapra 23 lovat említettünk, 14 helyezett lett, 2 telivér nem indult. Külön megemlítenénk, hogy az első és a hatodik futamban mindhárom helyezettre helyes tippet adtunk! Holnap versenynap Ascot-ban, ezzel foglalkozunk részletesen.

 

Ascot - 1. futam

 

Esperanca 10 napja harmadik lett itt. Zsokéjával eddig egyszer indult, akkor ötödik lett. Közepes súllyal indul.

Helyezettre várom még Let's Go Macca-t és Military Rock-ot.

 

Ascot - 2. futam

 

Shotgun eddigi 2 indulása során egy 3. helyes és egy győzelmet szerzett. Legutóbb 16 napja Mount Barker-ben nyert. Könnyű súllyal a végső győzelemre is esélyes lehet.

Helyezettre várom még Jaspara-t és Royal Line-t.

 

Ascot - 3. futam

 

Angel Sky eddigi 5 futamán 3 helyezést ért el, 2 győzelemmel. Most is dobogóra várom.

Helyezettre várom még Black Queen-t és Zedfire Express-t.

 

Ascot - 4. futam

 

Agachar Cruz remek formában érkezett egy hete ide. Rögtön nyert is egy futamot, és folytatva jó szereplését, ismét egy előkelő helyet várok tőle.

Helyezettre várom még Shooey-t és Maskaev-et.

 

Ascot - 5. futam

 

A 10 induló közül szinte lehetetlen megtippelni a helyezetteket, mert a lovak nagyon közel vannak egymáshoz. Én Prince Friar-t, Crown Choice-ot és Special Delivery-t várom a dobogóra.

 

Ascot - 6. futam

 

Taxidermy idén 7 futamából 5 helyezést ért el, 1 győzelemmel. Legutóbb 13 napja lett itt negyedik. Most javíthat, bár nem lesz könnyű dolguk, mert a mezőny elég erős.

Helyezettre várom még Profound Effect-et és Commended-et.

 

Ascot - 7. futam

 

Ebben a futamban is hasonló a helyzet, mint az ötödikben. Nagyon szoros versenyben Zoetomaya-t, Somethinaboutdaisy-t és Youknowthedrill-t  várom a dobogós helyekre.

 

Ascot - 8. futam

 

Paddy szorzóját nem értem az utolsó futamban. 8 indulásából 6 helyezés a mérlege, legutóbb 12 napja Pinjarra-ban nyert is. Majdnem a legkönnyebb lesz a mezőnyben, így könnyen felállhat a dobogó bármelyik fokára, és erre 3,5-szeres pénzt fizetnek a fogadóirodák.

Helyezettre várom még Flying Force-t és Don'tgetcaught-ot.

 

-druzsinlaci-

 

Címkék: lóverseny, tipp,