Ausztrál lóverseny tippek - vasárnap

2014-12-20
Szombaton sem kellett csalódtunk kedvenc helyszínünkben, Ascot-ban. 22 említett ló közül 14 helyezett lett, a 8 futamból 4-nél írtunk a győztes lóról, emellett 2 futamon 2.-ak lettek az elemzett lovak. Sajnos a flemingtoni tipp nem sikerült.
Vasárnap ismét sok helyszín, de mi csak Bunbury-vel foglalkozunk.

 

Bunbury - 1. futam

A hétfős mezőnyből Tudor Bolt és Esprit Hero emelkedik ki.Tudor Bolt eddig mindössze kétszer indult hivatalos versenyen, de egy 2. helyezése máris van. Legutóbb 13 napja futott itt, akkor lett második.

Esprit Hero mindössze egy versenyt teljesített itt 8 napja, akkor ő is második lett. Előtte két tesztfutam, amiből az egyiket nyerte.

Őket kettejüket várom az első két helyre.

 

Bunbury - 2. futam

Special Task eddig 6 hivatalos versenyen 2 második helyezést ért el, de még ezzel az eredménnyel is ő a legnagyobb favorit. 13 napja itt futott, és akkor is második lett. 5 tesztfutamon 4 első, és 1 második hely a mérlege.

Helyezettre várom még Cosmic Storm-ot, és Misshonorable-t.

 

Bunbury - 3. futam

Antique Dream magasan a legjobb ló ebben a futamban. 3 hivatalos indulásából ugyan nem nyert még, de 1 második, és 1 harmadik helyezése van. Legutóbb 23 napja futott Ascot-ban, igaz akkor csak 4. lett. 

Sky Twister veszélyes lehet, 8 indilásából 5 helyezése van, de ő sem nyert még.

Helyezettre várom még Big Ali Cat-et.

 

Bunbury - 4. futam

Toned remek formában van, ám idei 17 indulásából mindössze 6 helyezése van. Utoljára 8 napja futott itt, és 2. lett. Ezen a távon az 5 indulásából 3 helyezése van. 

Wayside a legmagasabban rangsorolt ló a futamban. Idén 11 futamából 5 helyezés a mérlege.. Legutóbb 13 napja szintén itt futott, és 2. lett. Mindenképpen helyezettre várom őt is.

Harmadik helyezettnek pedig Holy Sky-t várom.

 

Bunbury - 5. futam

Ebben a futamban 16-an indulnak. 

Trevinski 7 futamából 4 helyezéssel áll. Legutóbb 16 napja Northam-ben lett második. A második legnagyobb súllyal indulva is könnyen helyezett lehet. Ezen a távon még nem indult.

Danabrea 5 indulásából 2 helyezést szerzett. Legutóbb 16 napja Northam-ben lett 4. "Csak" a kilencedik legnehezebb a mezőnyben, így jó eséllyel érhet dobogós helyre ő is.

Helyezettre várom még Bull's Express-t.

 

Bunbury - 6. futam

Quantitive Easing a legnagyobb favorit a nyolcfős mezőnyben, és az egész versenynapon is. Idén 3 indulás, 2 helyezés. Legutóbb 8 napja futott itt és nyert. Ezen a távon még nem indult.

Helyezettre várom még Miss Valpole-t és Caribbean Cruise-t.

 

Bunbury - 7. futam

Danish Moment kiemelkedik a 14 fős mezőnyből. Már 3 verseny óta Bunbury-ben van, 2 helyezést ért el. Legutóbb 17 napja nyert. A távon még nem indult.

Baby Baby veszélyes lehet rá, bár ő idén 7 futamából mindössze 2 helyezést tud felmutatni.

Helyezttre várom még Solheim-et.

 

Bunbury - 8. futam

A 15 induló közül ebben a futamban nehéz eltalálni, ki nyer. Ám a helyezettekre több ötletem is van.

My Ava idén 8 indulásából 4 helyezést ért el. Bunbury-ben már 6 futam óta van, és ez alatt 3 helyezése van. Legutóbb 8 napja nyert. A távon 3 indulásából 2 helyezése van.

Smokin' Bear 5 indulásából 3 helyezése van. Ő is Bunbury-ben van már egy jó ideje, 3 indulásából egyszer nyert, legutóbb 13 napja.

Helyezettre várom még Diversicolor-t.

 

-druzsinlaci-