Ausztrál lóverseny tippek - szerda

2014-12-16
Mai bejegyzésünk a szerdai ascoti futamokkal foglalkozik:

 

Ascot - 1. futam

Az első futam két esélyes lova Volkoff és Steve's Surprise.

Volkoff 3 hivatalos versenyéből 2-t megnyert. Legutóbb 13 napja futott Bunbury-ben, és az imént említett Steve's Surprise-t előzve nyert. ráadásul ugyanez volt a táv ott is. Győzelmére 3,4, helyezésére 1,35 körüli szorzóval fogadhatunk.

Steve' Surprise szintén 3 hivatalos versenyen van túl, de ő nem nyert még, de mindegyik futamon 2. lett. Győzelmére nem, de a helyezésére 2,15-ös szorzón fogadhatunk.

 

Ascot - 2. futam

A második ascoti futam nagyon szorosnak ígérkezik. Győztes lóra nem tippelnénk, ám helyezettekre érdemes próbálkozni.

Red Publisher eddig 11 versenyéből 5 helyezést ért el, de még nem nyert. Legutóbb 6 napja futott itt Ascot-ban, és 2. lett. Ez mindenképpen jó jel arra, hogy a forma megfelelő lehet. A legmagasabban rangsorolt ló, így a legnehezebb súllyal, 58,5 kg-mal indul. Helyezésére 1,35 körüli szorzón fogadhatunk.

Master Gold eddig 6 versenyéből 3 helyezéssel, köztük 1 győzelemmel büszkélkedhet. Legutóbb 11 napja futott Mount Braker-ben, és nyert. Nem értem a szorzóját, de könnyen lehet az első háromban. Helyezésére 2,5 körüli szorzóval fogadhatunk.

Vonus eddigi 7 futamából 4 helyezéssel rendelkezik. 13 napja Bunbury-ben csak 8. lett, de előtte 4 northami futamán mind 2. lett. A fogadóirodák elég nagy esélyt látnak a győzelmére, de szerintünk csak helyezett lesz. Erre 2,2 körüli szorzón fogadhatunk.

 

Ascot - 3. futam

A harmadik futam egyértelmű esélyese Testy Sue. 13 futamából mindössze 4 helyezés a mérlege, de abból 2 győzelem áll a neve mellett. Utolsó két ascoti futamán (6 és 19 napja) harmadik lett, de sokkal erősebb futamokon indult. Győzelmére 2,3 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Snitchs-t.

 

Ascot - 4. futam

Saxonator mellett szól, hogy utolsó két futamát helyben teljesítette, és mindkét alkalommal második lett, és még a versenytáv is azonos volt. Helyezésére 1,65 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Royal Hotness-t és Long Over Due-t.

 

Ascot - 5. futam

Pants On Friar a toronymagas esélyese az ötödik futamnak. Utolsó egy évének mérlege: 12 indulásból 9 helyezés, ebből 3 győzelem. Már 4 futamot teljesített az idén Ascotban, 1 győzelem, 2 harmadik hely, és egy 4. hely a mérlege. Ezen a távon 3 indulásából 1 harmadik helye van. A legmagasabban rangsorolt lóról lévén szó a legnehezebb a mezőnyben. Győzelmére 1,7 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Leonora Larriken-t és Nunca Te Rindas-t.

 

Ascot - 6. futam

A hatodik futamban is két ló esélyes a győzelemre.

Helder The Painter 16 eddigi indulásából 9 helyezése van, de ami fontosabb, hogy az utolsó egy év 5 indulásából 3 helyezés a mérlege. Már három futam óta Ascot-ban van, két 2. és egy 3. hely az eredménye. Legutóbb 19 napja lett 2. A legnagyobb súllyal induló lóként nem lesz könnyű dolga. Ezen a távn 4 indulásából 3 helyezése van. Győzelmére 2,6, helyezésére 1,35 körüli szorzón fogadhatunk.

Jester Rock eddig 4 indulásából 3 helyezést szerzett. Legutóbb 30 napja futott Mount Braker-ben, 3. lett. A távon még nem indult. Helyezésére 2,35 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Hockney-t.

 

Ascot - 7. futam

Madam Sass lehet az egyik lehetséges helyezett a hetedik futamon. Az elmúlt egy évben 10 indulás, 7 helyezés, ebből 4 győzelem a mérlege. Utoljára 14 napja futott Northam-ben, és nyert is. Ami lényeges, hogy ezen a pályán és ezen a távon eddig 4 indulás és 4 helyezést ért el, igaz csak egyszer nyert. A legmagasabban rangsorolt ló lesz a mezőnyben, de a helyezésére adott 3,2-es körüli szorzót érdemes megpróbálni.

További helyezettre várom még Deb' Delight-ot, és Flytengo-t.

 

Ascot - 8. futam

Paddy eddig 5 futamából 3 helyezést ért el. Paddy-t az az Adam Durrant tréningezi, akit szinte sztárnak számít a szakmában. Eddigi mérlege elképesztő 17%-os nyerési, és 36%-os helyezetti rátával mindenképpen figyelemreméltó. Utoljára 166 napja futott egy tesztversenyen, ahol 2. lett. Azóta edzi Adam Durrant. Mindenképpen jó eredményre számítok, akár a győzelem is meglehet, de arra, hogy helyezett lesz 1,9 körüli szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom még Ignition-t és Paper Tiger-t.

  
~ druzsinlaci ~
Címkék: lóverseny, tipp,