Ausztrál lóverseny tippek - péntek

2014-12-25
Szerdán Ascot-ban ismét nem csalódtunk az általunk megemlített 23 lóból 1 nem indult, 11 helyezett lett, és a 8 futamból 6-nál említettük a végső győztest. Péntekre Sandown-ból hozunk tippeket.

 

Sandown Lake - 1. futam

Duke of Brunswick eddigi 7 futamán 6 helyezést ért el, igaz csak 1-szer nyert. Ellenben győztes futamát ezen a távon 15 napja Wangaratta-ban futotta. Sandown-ban eddig egyszer indult, második lett. 

Making Mayhem eddig 5-ször indult, 4 helyezés, köztük 2 győzelem a mérlege. A legnehezebb lóként indul a futamon.

Helyezettre várom még Vegas Ruler-t.

 

Sandown Lake - 2. futam

Tycoon Tara idén eddig 4 indulásából 4 helyezést ért el, 3 győzelemmel. Toronymagas favorit, és nem is indul nehéz súllyal. Legutóbb 18 napja nyert. A távon nem indult még. 

Cobblestones idei 11 futamából 6 helyezést ért el. Legutóbb 11 napja Flemington-ban csak 9. lett. Jó lehetőség most a javításra.

Helyezettre várom még Beirut-ot.

 

Sandown Lake - 3. futam

Madam Gangster remek formában érkezik. Utolsó 2 versenyét nyerte, legutóbb 11 napja Flemington-ban. Idén 10 futamából viszont csak 4 helyezése van. Ezen a távon 4-szer indult, és 2-szer nyert.

Petit Diablesse idén mindössze 3-szor indult, de 2 futamot nyert. Legutóbb 11 napja Flemington-ban indult, és nyert. A legnehezebb lesz a mezőnyben, de így is könnyedén helyezett lehet.

Helyezettre várom még Judicial Rock-ot.

 

Sandown Lake - 4. futam

Our Harmony idén és karrierje során mindössze 3 futamon indult, de mindhárom futamon helyezést ért el, 2-szer nyert is. Legutóbb itt futott 14 napja, és nyert. A legnehezebb súllyal indul.

Boundary szintén 3 futamon indult eddig, igaz ő eddig még csak 1-szer nyert. Legutóbb 18 napja futott Sandown Hill-ben, ott 3. lett.

Helyezettre várom még Herstory-t. Veszélyes lehet még Yellen.

 

Sandown Lake - 5. futam

Danger Close idei 8 futamából 6 helyezért ért el, ebből 4 futamot nyert. A távon 10-szer indult, 6 helyezést ért el, de még nem nyert. Legutóbb 18 napja futott Sandown Hill-ben és nyert.

Helyezettre várom még Solsay-t és Lord of the Sky-t.

 

Sandown Lake - 6. futam

Mighty Like idén 10 futamon idult, 8 helyezést ért el, ebből 6 első helyezés. Legutóbb 11 napja Flemington-ban nyert. Ezen a távon 2-szer indult, 2 helyezés a mérlege. 54 kg-mal közepes súllyal indul.

Backstedt idén 13 futamból 6 helyezést ért le. De ami lényegesebb, hogy ezen a távon 7 indulásából 5 helyezés, köztük 4 győzelem a mérlege. Legutóbb Sandown Hill-ben futott 18 napja és nyert.

Helyezettre várom még Tax Evader-t.

 

Sandown Lake - 7. futam

A 18 ló közül megtippelhetetlen még a helyezetteket is, ezért indoklás nélkül Tips And Bears-t, Design for Life-t, Just Harley-t és Artie's Shore-t várom.

 

Sandown Lake - 8. futam

Magnus Effect idei 10 versenyéből 6 helyezést ért el, 4 győzelemmel. Legutóbb 11 napja futott Morphetville-ben, és 6. lett. A távon egyszer indult, és nyert.

Juantorena 3 indulásából 3 helyezés, egy győzelem a mérlege. 14 napja itt futott, akkor 2. lett. A távon egyszer indult, és 3. lett.

Helyezettre várom még Super Fun-t.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,