Ausztrál lóverseny tippek - május 30., szombat

2015-05-29
Szombaton megint sok a futam, ezekből válogatunk, kiemelve Nyugat-Ausztrália futamait.

 

Múlt szombaton 3 futamra adtunk tippeket, ezekből két futamnál a végső győztesre is helyes lovat említettünk, sajnos a Group 1-es futamon kisebb meglepetés született.

 

Belmont - 4. futam 

Saxy Grace remek formába lendült, utolsó 5 futamán 4 helyezés, 2 győzelem a mérlege. Legutóbb két hete futott itt és nyert. Újabb győzelmére 3,5-szeres szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Saxon Saxoff-ot 2,4-, és Purple Tiger-t 3-szoros szorzóért.

 

Belmont - 5. futam 

Pirate's Fortune eddigi 5 indulásából 3-szor nyert és 2 harmadik helye van. Legutóbb 10 napja futott itt és nyert, tehát ismét nagy esélyes. De érdekes módon nem ő a favorit, nem is értem miért. Lucas Camilleri-vel 4 indulás 4 helyezés a mérlegük. Győzelmére 7,5-, helyezésére 2,6-szoros szorzón fogadhatunk.

Egyik nagy ellenfele Aerozine lehet, aki új zsokéjával indul, ám utolsó 2 futamán második lett. Ha dobogón végez, 2,4-szeres pénzt fizetnek a fogadóirodák.

A másik nagy ellenfél Wink And a Nod, aki legutóbb 62 napja lett második Ascot-ban, de mindig jól szerepel. Helyezésére 1,85-szoros szorzón fogadhatunk.

 

Belmont - 7. futam 

Dawn Approach számomra a favorit a futamban, hiszen idei 13 indulásából 10 helyezést ért el, 5 győzelemmel. Legutóbb két hete kisebb meglepetésre kikapott, de most szintén jó esélye lehet egy újabb dobogóra, ebben az esetben 1,5-szörös pénzt fizetnek a fogadóirodák.

További helyezettre várom még Brother Patrick-ot 4-, és Fuchsia Bandana-t 1,3-szoros szorzóért.

 

A nap egyetlen Group 1-es futamát én kihagyom, rengeteg esélyes ló indul a Queensland Oak's-on, Doomben-ben.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,