Ausztrál lóverseny tippek - május 23., szombat

2015-05-22
Szombaton ismét rengeteg futamot rendeznek Ausztráliában, ezekből válogatunk.

 

Belmont - 1. futam

Real Gleam eddigi 2 futamából 2 helyezést ért el, egyszer nyert is, legutóbb itt, 10 napja. Most a legkönnyebb súllyal súllyal indul, és könnyedén nyerhet ismét. Újabb győzelmére 1,8-szoros szorzón fogadhatunk.

A másik helyezettre Victorius Lad-et várom 2-szeres szorzóért.

Aki igazán bátor annak az első 3 ló pontos sorrendjére Real Gleam - Victorius Lad - Stoney Bridge-et ajánlom.

 

Randwick - 7. futam

Alberto Magic idei 6 futamán 5 helyezést ért el, 3 győzelemmel. Legutóbb két hete Rosehill-ben nyert. Közepes súllyal indul, és a mezőny nem túl erős, így ő a legnagyobb favorit, ismételt első helyére 2,5-szeres szorzóért fogadhatunk.

További helyezettre várom Agent-et 2,5-, és Earnest Ernest-et 3,2-szeres szorzóért.

 

Doomben - 8. futam

Doomben-ben rendezik meg a 750 ezer dollár összdíjazású Doomben 10,000-es futamot. A mezőny rendkívül erős, a 17 induló közül bárki nyerheti az 1350 méteres derbit.

Our Boy Malachi két hete a BTC Kupán harmadik lett, ám remek formáját szinte biztosan tartani fogja holnap is. Újabb dobogós helyezésére 2,6-szoros szorzón fogadhatunk.

Srikandi is indult a BTC Kupán, ám csúnyán leszerepelve csak a 8. lett, pedig szinte az első 4-be várta mindenki. Itt a lehetőség a javításra, helyezésére 2,15-szörös szorzón fogadhatunk.

A harmadik helyezettre Nite Rocker-t várom 21-szeres szorzóért. 2 hete egy sprintben 3. lett itt ezen a távon, és a legkönnyebb súllyal indul, könnyedén remekelhet úja.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,