Ausztrál lóverseny tippek - január 8, csütörtök

2015-01-07
Ascot ezúttal sem hagyott minket cserben, a mai 24 lóból 14 helyezett lett, sajnos a 7. futam nagy esélyese Nardini nem indult. A 8 futamból 5-nél írtunk a végső győztes telivérről. Ma Albany-val foglalkozunk.

 

Albany - 1. futam

Az ötfős mezőnyben Insurgency emelkedik ki. Legutóbbi 2 futamát nyerte, az utolsót pont egy hete. 

Helyezettre várom még Backhouse Street-et.

 

Albany - 2. futam

Gibraltar Rock idén 6 futamából 4 helyezést ért el, de nem nyert. Most ő van a legmagasabban rangsorolva, így a legnehezebb ló lesz a mezőnyben. Legutóbb egy hete Mount Baker-ben lett második. A távon még nem indult.

Boys Business ebben az évben 8 indulásából 5 helyezést ért el, és ő sem nyert. Legutóbb 10 napja Bunbury-ben lett harmadik.

Dobogóra várom még Our Flying Circus-t.

 

Albany - 3. futam

Carburetor idén 5 futamon indult és két helyezést ért el, de nem nyert. Legutóbb 19 napja lett itt harmadik.

Helyezettre várom még Lighting Point-ot és Rare Selection-et.

 

Albany - 4. futam

A 9 fős mezőny nagyon erősnek bizonyul, de én három lovat emelnék ki.

Bindaree Lady idén 7 futamából 4 helyezést ért el, 3 győzelemmel. Legutóbb 12 napja nyert itt. Közepes súllyal indul, és ezen a helyszínen 4 indulásából 3 helyezése van.

Run Liam Run ebben az évben 3 versenyen indult és 2 helyezést szerzett, de azokat győzelemmel. Legutóbb 19 napja nyert, és fontos megemlíteni, hogy ő hazai pályán versenyez, eddig csak itt indult. A távon egyszer indult és nyert. A második legnehezebb a mezőnyben.

Paint Me Gray most kezd formába lendülni, Utolsó 2 futamát nyerte, az utóbbit Mount Baker-ben egy hete.

 

Albany - 5. futam

Nagyon hasonló képességű lovak indulnak a futamban, nehéz megtippelni kik lesznek a helyezettek, de én Le Sacre-t, Monteverdi-t és Talk of Angels-t várom a dobogóra.

 

Albany - 6. futam

Deceleration idén 4 indulásából 2 helyezést ért el, de nem nyert még. Legutóbb 10 napja Bunbury-ben lett második. Most nagy esélye van megszerezni az első győzelmét. 

Helyezettre várom még All To Much-ot és Saxon Suzi-t.

 

Albany - 7. futam

No Time To Flirt idén 12 indulásából mindössze 3 helyezést ért el egy győzelemmel. Most mégis ő az egyik esélyes, mivel eddig Ascot-ban "edződött". Legutóbb 18 napja lett ott nyolcadik.

Barely Rich legutóbb 12 napja nyert itt. Nem értem a helyezésére adott majdnem 5-szörös szorzót, hiszen javuló formában került az élvonalba.

Helyezettre várom még Ihts Riveting-et.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,