Ausztrál lóverseny tippek - január 25, vasárnap

2015-01-24
A mai ascot-i versenynap felemásan sikerült, 20 ló közül mindössze 7 lett helyezett. Dragonlead és Highly Secret könnyedén nyerte saját futamát, előbbi 5-ös, utóbbi telivér pedig 2,8-as szorzóért. A második futamban mindkét helyezettre helyes tippet adtunk.
Vasárnap Geraldton-nal foglalkozunk részletesen.

 

Geraldton - 1. futam

Energy Boy nagyszerű formába lendült, utolsó két versenyén második lett ezen a helyszínen. Most a legnehezebb lóként indulva nagy esélye van ismét a dobogóra kerülni.

Helyezettre várom még Black Hole Sun-t és Kim Dynamite-t.

 

Geraldton - 2. futam

Mystery Glow mindkét indulásából helyezést ért el, legutóbb 14 napja itt második lett. A mezőny legkönnyebb lovaként indul holnap.

Helyezettre várom még Milly Star-t és Gharry Wallah-ot.

 

Geraldton - 3. futam

Delambre legutóbb 24 napja futott itt és második lett. Igazán nem szerepelnek nagy nevek a futamban, tehát így is esélyes a dobogós helyek valamelyikére.

Helyzettre várom még Despot-ot és Wild Capers-t.

 

Geraldton - 4. futam

Rock City utolsó 5 futamán mindig helyezett lett, igaz nyerni nem tudott. Most a legnehezebb lesz a futamban. 14 napja futott legutóbb.

Helyezettre várom még Chavinca-t és Longstride-ot.

 

Geraldton - 5. futam

Conficius utolsó 2 futamát nyerte itt, az utolsót 44 napja. A kisebb pihenésről visszatérve ismét esélyesként áll rajthoz.

Helyezettre várom még Thunder Express-t és Gannochy-t.

 

Geraldton - 6. futam

A 16 futamos mezőnyben nem lehet egyértelműen kiemelni senkit, én So Cute-ot, Astrapi-t és Miss Intensus-t várom a dobogós helyekre.

 

Geraldton - 7. futam

Carniolan utolsó 10 futamán 7 helyezést ért el, legutóbb 23 napja nyert itt.

Helyezettre várom még Archipelago-t és Special Ken-t.

 

Geraldton - 8. futam

Ebben a futamban 17-en indulnak. Közülük Fleeting Glance, Black Oyster és Mr Mommont emelkedik ki. Őket várom a helyezettekre is.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,