Ausztrál lóverseny tippek - január 21, szerda

2015-01-20
Keddre 23 lóról tettünk említést, 9 helyezett lett, 1 nem indult. Az utolsó futamban említett Straight Jacket könnyedén nyerte könnyű súllyal futamát, 3,3-szoros szorzóért.
Szerdán versenynap lesz Ascot-ban, mai bejegyzésünkben ezzel foglalkozunk.

 

Ascot - 1. futam

Sheza Scandal idei 8 futamából 5 helyezést ért el, 2 győzelemmel. Legutóbb 10 napja 3. lett itt Ascot-ban. Közepes súllyal indul, így könnyen nyerhet.

Helyezettre várom még Clumsy-t.

 

Ascot - 2. futam

Ebben a futamban a 13 ló közül 8-an az első versenyüket futják. Nagyon nehéz megtippelni ki lesz helyezett, de Strong Values és Senso szinte biztos dobogósnak tűnik. Harmadik helyre War of Whispers-t várom, aki eddig két tesztfutamot nyert zsinórban.

 

Ascot - 3. futam

Mambokadzi eddig egy hivatalos versenyén indult, rögtön nyerte is azt 9 napja Albany-ban. Most közepes súllyal a nyolcfős mezőnyben is helyezett lehet.

Dobogóra várom még Neverland-et és Bink Toy-t.

 

Ascot - 4. futam

Egy nagyon kiegyenlített futamban öten is pályáznak a dobogós helyekre. Csak a forma és zsoké alapján Sheidel-t, Crown Chice-t és Shostakovich-ot várom az első háromba.

 

Ascot - 5. futam

Don'tgetcaught utolsó évében 12 futamon indult, 8 helyezést ért el, 3 győzelemmel. Legutóbb 16 napja harmadik volt Pinjarra-ban. Zsokéjával 3 indulásából 3 helyezése van.

Dobogóra várom még Carillo-t és Low Tide-ot.

 

Ascot - 6. futam

Egy nagyon kiegyenlített futamban a 11 induló közül nem tudnék kiemelni senkit, nagyon szoros befutóra van esély. Helyezettre várom Washington Square-t, Supposition-t és Happy With Kendel-t.

 

Ascot - 7. futam

Lakeview Elegance karrierje során 8 indulásából 5 helyezést ért el, 2 győzelemmel. Utolsó két ascot-i futamán egy második, és egy első helyezést ért el. Legutóbb 13 napja állt rajthoz. A legnehezebb ló lesz a mezőnyben, de így is nagy esélyes a dobogós helyek valamelyikére.

Helyezettre várom még Youknowthedrill-t és Femmette-t. 

 

Ascot - 8. futam

Put Up Your Dukes idei 7 futamán 4 helyezést ért el, 1 győzelemmel. Utolsó 3 futamán mindig helyezett lett, legutóbb 13 napja itt futott, és második lett. Adam Durrant lovát William Pike lovagolja holnap, akivel utolsó versenyén lett második. Közepes súllyal indulva, remek formában odaérhet az első háromba.

Egg Freckles eddig mindössze 3 hivatalos versenyén indult, és mindhárom futamon helyezett lett, ráadásul két versenyt meg is nyert. Legutóbbi versenyén, 16 napja Narrogin-ban lett első helyezett. Zsokéjával 2 indulásából csak első helyezést ért el. A távon egyszer indult, akkor is nyert.

Helyezettre várom még Kenny's Silver-t.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,