Ausztrál lóverseny tippek - január 20, kedd

2015-01-19
Vasárnap 24 lovat említettünk, 16 helyezett lett, 1 telivér nem indult. A 8 futamból 6-nál írtunk a végső győztesről. Kiemelnénk, hogy a 3. futamban mindhárom helyezettre helyes tippet adtunk, sajnos nem a megfelelő sorrendben.
Kedden Warrnambool-al foglalkozunk.

 

Warrnambool - 1. futam

Chu Chu Charlie eddig 3 hivatalos versenyén indult, és mindhárom alkalommal helyezett lett, de még nem nyert. Legutóbb 9 napja Morphetville-ben második lett. Nagy esélyes, hogy megszerezze első győzelmét.

Helyezettre várom még Linus-t és Kerrigen-t.

 

Warrnambool - 2. futam

Meteor's Man első versenyét 10 napja futotta Cranebourne-ben, és rögtön második lett. Nagy valószínűséggel most is a dobogón végez majd.

Helyezettre várom még Soul Fire-t és Scintiller-t.

 

Warrnambool - 3. futam

A harmadik futamban nagyon kiegyenlítettek az erőviszonyok, így kiemelés nélkül Keep The Class-t, Hors La Loi-t és Alredy Leica-t várom a dobogós helyekre.

 

Warrnambool - 4. futam

Zara's Balcony idén 6 futamából 6 helyezést ért el, de nem nyert. Legutóbb 8 napja lett itt második. Jó formájával és könnyű súlyával könnyedén beérhet a dobogós helyek valamelyikére.

Helyezettre várom még Shintaro-t és Patche-t.

 

Warrnambool - 5. futam

Gold Bridian eddig idén 13 futamon indult, 7 helyezést ért el, 1 győzelemmel. Legutóbb 10 napja Stawell-ben lett második. 

Helyezettre várom még Australian Venture-t.

 

Warrnambool - 6. futam

Miles in Front eddig ebben az évben 8 futamon indult, 5 helyezést ért el 1 győzelemmel. Legutóbb 18 napja Terang-ban lett első. Közepes súllyal indul, nagy esélye van a győzelemre.

Helyezettre várom még Streetshavenoname-t és King's Landing-et.

 

Warrnambool - 7. futam

Ebben a 11 fős mezőnyből sem tudnék kiemelni senkit, így csak a forma alapján Red Casino-t, Dorsay Girl-t és King Cuddler-t várom a dobogóra.

 

Warrnambool - 8. futam

Straight Jacket eddig 7 futamából 3 helyezést ért el 1 győzelemmel. Legutóbb 11 napja Ballarat-ban lett harmadik. Szinte a legkönnyebb lesz a mezőnyben, így könnyen ismét helyezett lehet.

Dobogóra várom még Its'all Abouthenry-t és El Gaucho-t.

 

Szerdán ismét rendeznek versenyeket Ascot-ban, holnapi bejegyzésünk ezzel a helyszínnel foglalkozik majd részletesen.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,