Ausztrál lóverseny tippek - január 18, vasárnap

2015-01-17
Ha, szombat akkor Ascot, és ha Ascot, akkor megint nyertes tippek a FortunaWeben! Mai 22 lovunk közül 13 helyezett lett, 1 pedig nem indult. A nap favoritjaként Shalo-t említettük a 7. futamban, nyerte is azt, méghozzá 2,4-szeres szorzóért. A 8 futamból 6-nál írtunk a végső győztes telivérről.
Vasárnap Mount Barker-el foglalkozunk.

 

Mount Barker - 1. futam

War Ksar eddig mindössze 3 hivatalos versenyen indult, 2 helyezése van. 195 napja nem versenyzett, csak január 8.-án egy tesztfutamot nyert. Nagy esélyes most is a győzelemre.

Helyezettre várom még Obatala-t és Inflagrante-t.

 

Mount Barker - 2. futam

Husstobegold 5 futamán mindössze 2 helyezést ért el, de még így jónak számít ebben a mezőnyben. Legutóbb 13 napja Pinjarra-ban lett nyolcadik.

Helyezettre várom még The Express-t és Secret Endemic-et.

 

Mount Barker - 3. futam

Shotgun a nap egyik favoritja. Eddig mindössze 1 hivatalos versenyén rögtön harmadik lett Pinjarra-ban 13 napja ezen a távon.

Helyezettre várom még Sloannes Pony-t és Caerhalen Boy-t.

 

Mount Barker - 4. futam

Insurgency remek formában van, sorozatban 3 versenyt nyert, legutóbb 9 napja Albany-ban. Nagyon tapasztalt ló, már 10 éves. A legnehezebb a mezőnyben.

Holy Sky idei 10 futamából 5 helyezést ért el 3 győzelemmel. Majdnem a legkönnyebb lóként indulva lehet helyezett a futamon.

A dobogó 3. fokára Toned-et várom.

 

Mount Barker - 5. futam

Unconventional 2 indulásából 1 győzelmet szerzett, 20 napja Bunbury-ben. Nagy esélyes most is, de William Pike még nem lovagolta.

Helyezettre várom még Canna Lily-t és Achmed-et.

 

Mount Barker - 6. futam

Facescape a nap másik favoritja. Mindössze egy hivatalos versenyen indult, 17 napja itt, és rögtön nyerte is futamát. Közepes súllyal indul, így könnyen összejöhet a második győzelem is.

Helyezettre várom még Scanpin-t és Another Vision-t

 

Mount Barker - 7. futam

Egy nagyon kiegyenlített futamban sok esélyes ló indul, csak a forma alapján helyezettre várom Vengabus-t, Dawn Aprroach-ot és Le Sacre-t.

 

Mount Barker - 8. futam

Zipabout 11 indulásából 5 helyezést ért el 3 győzelemmel. Legutóbb 17 napja nyert itt. Remek formában várja a holnapi futamot. Zsokéjával 8 indulásából 5 helyezést értek el.

Dobogóra várom még Muchos Kudos-t és Elsie's Raphsody-t.

 

A végére egy szolgálati közlemény: Legközelebb hétfőn jelentkezem, a keddi versenynap tippjeivel

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,