Ausztrál lóverseny tippek - január 16, péntek

2015-01-15
A mai versenynapra 24 lovat említettünk, közülük 12 helyezett lett, 1 nem indult. A 8 futamból 5-nél írtunk a végső győztes lóról.
Pénteken Cranbourne-el foglalkozunk.

 

Cranbourne - 1. futam

Az első futamban nincs kiemelkedő ló, amelyre biztos tippet adhatnék. Csak a forma alapján én Unprovoked-et, Electra Lass-t és Virginia Water-t várom a dobogóra.

 

Cranbourne - 2. futam

Ecology idén 6 futamából 4 helyezést ért el. Legutóbb 13 napja 3. lett itt. A távon még nem indult, és a második legnehezebb súllyal indul.

Helyezettre várom még But Perfect-et és Skipper-t.

 

Cranbourne - 3. futam

A 11 ló közül a fogadóirodák Our Single Doubt-ot emelik ki, de én egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy ő ilyen nagy favorit. 10 indulásából mindössze két második helye van. Ettől függetlenül a dobogóra odaérhet.

Helyezettre várom még Boys Entertainment-et és Layla's World-öt.

 

Cranbourne - 4. futam

Cinnamon Carter 12 futamából 5 helyezést ért el, zsinórban 4 második helyet szerzett. Legutóbb Mornington-ban lett második. Majdnem a legkönnyebb súllyal indul, talán megszerzi első győzelmét.

Helyezettre várom még Meteorbound-ot és God's Shadow-t.

 

Cranbourne - 5. futam

Egy nagyon kiegyenlített futamban nagyon szoros befutóra számítok. Dobogóra várom Tankster-t, Royal Mail-t és Sythetic-et.

 

Cranbourne - 6. futam

Gold Hoffa idei 8 futamából 6 helyezést ért el, de mindössze egyszer nyert. Legutóbb Mornington-ban 14 napja futott, ott második lett. Könnyű súllyal indul, így odaérhet a végén a mezőny elejére.

Helyezettre várom még Trancin-ot és Asquillion-t.

 

Cranbourne - 7. futam

Egy szintén nagyon erős futamban én Count The Interest-et, Bullit County-t és Soldier's Image-t várom helyezettekre.

 

Cranbourne - 8. futam

Sammy The Snake eddigi 7 futamán 4 helyezést ért el, egyszer nyert. Legutóbb 13 napja itt lett második. A távon egy második helyezése van. Közepes súllyal indul, így nagy esélye van a végső győzelemre is.

Helyezettekre várom még Celebrakti-t és Electric Crimson-t.

 

Szombaton ismét rendeznek futamot Ascotban, holnapi bejegyzésünk foglalkozik vele részletesebben.

 

-druzsinlaci- 

Címkék: lóverseny, tipp,