Ausztrál lóverseny tippek - január 13, kedd

2015-01-12
A hétfői választott helyszínünkön 27 lovat említettünk, 12 helyezett lett, Holy Host nem indult. A 9 futamból 6-nál írtunk a végső győztes lóról.
Kedden ismét csak három helyszínen rendeznek futamokat, mi Kyneton-nal foglalkozunk részletesebben.

 

Kyneton - 1. futam

Az első futamban mindössze hat ló fut. Rostock legutóbb 8 napja lett Kilmore-ban második. Előtte negyedik lett Seymour-ban. Még ezekkel a mutatókkal is a futam egyik esélyese.

Helyezettre várom még Texas Flower-t.

 

Kyneton - 2. futam

Camarada eddigi 9 indulásából 5 helyezést ért el. Ebből adódóan ő a legmagasabban rangsoroltként a legnehezebb súllyal indul. Legutóbb 15 napja Warrnambool-ban második lett.

Helyezettre várom még Knockout Johhny-t és Zatochio-t.

 

Kyneton - 3. futam

Toucandan mindössze egy futamon és egy tesztfutamon indult, de mindkét versenyben helyezett lett. Most elég alacsony súllyal bizonyíthat újra. 

Helyezettre várom még Francesca Belle-t és Been Scene-t.

 

Kyneton - 4. futam

Egy nagyon kiegyenlített futamban a 7 induló közül nehéz megtippelni a helyezetteket, én High Fraar-t és Chancery Down-t a dobogóra.

 

Kyneton - 5. futam

Bank Street eddigi 8 futamán 5 helyezést ért el, legutolsó 4 futamán mindig helyezett lett. 11 napja Burrumbeet-ben nyert a mostani zsokéjával. 

Helyezettre várom Kosmos Tercedes-t és Cast Iron-t.

 

Kyneton - 6. futam

Northern Lyric idei 14 futamából 5 helyezést ért el 3 győzelemmel. Legutóbb 16 napja Mooneey Valley-ben csak 7. lett. Itt a lehetőség egy könnyebb futamban bizonyítani.

Helyezettre várom még Rebel Force-t és Trouble in Vegas-t.

 

Kyneton - 7. futam

Itt is nagyon hasonlóak az erőviszonyok, a 8 ló közül szinte bárki nyerhet. Én Crowns-t, Glockenspiel-t és Mr Speaker-t várom a dobogós helyezésekre.

 

Kyneton - 8. futam

Clifton Park idén 6-szor állt rajthoz, 5 dobogós helyezést szerzett, és egyszer nyert. Legutóbb 15 napja Mornington-ban lett harmadik. A távon még nem indult.

Helyezettre várom még Tribal Doctor-t és Typhoon Tyson-t.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,