Ausztrál lóverseny tippek - február 28., szombat

2015-02-27
Szombaton ismét versenynap Ascot-ban, ezzel a helyszínnel foglalkozunk részletesen.

 

Mára 24 lovat említettünk, közülük 10 lett helyezett , 1 telivér nem indult

 

Ascot - 1. futam

Highly Secret utolsó 5 futamán 4 helyezést ért el, 1 győzelemmel. Legutóbb 19 napja lett itt második She's a Virtue mögött. Most egy könnyebb futamban jó eséllyel nyerhet is, erre a bet365.com fogadóirodánál 2,1-szeres szorzóért fogadhatunk.

A másik helyezettre Goldbo-t várom 2-szeres oddszért.

 

Ascot - 2. futam

Carry The Nation utolsó 4 futamából kettőt nyert itt. Legutóbb 12 napja viszont csak harmadik lett. Nem venném biztosra, hogy nyerni fog, de a győzelmére adott 3-szoros szorzó csábító lehet.

A másik helyezettre Right Honourable-t várom 2-szeres oddszért. 

 

Ascot - 3. futam

A harmadik futam elég érdekesnek tűnik. Already Famous nagy favorit, ám alig egy hete futott itt, és nyert. Ettől függetlenül most is esélyes a dobogóra, erre 1,67-szeres szorzóért fogadhatunk.

A többi helyezett kiléte pedig nagyon bizonytalan, hiszen a sorozatban 5 harmadik helyezést elérő Studio Fifty Four 1,91-es pénzért mindenképpen nagy lehetőség, valamint Wayside 1,83-as oddszában is nagy értéket látok.

 

Ascot - 4. futam

Rebel Queen eddig egy hivatalos versenyen indult itt, nyert is, de ez 110 napja volt. Azóta viszont február 9.-én és 16.-án is nyert egy-egy tesztfutamot. Hatalmas esélyesnek tartom, de most nem William Pike fogja lovagolni, hanem Lucas Camilleri. Könnyű súllyal indul, és győzelmére 3,6-szoros szorzóért fogadhatunk a bet365.com fogadóirodánál.

Helyezettre várom még London Line-t 1,36-, és George 'n' Ernie-t 2,62-es oddszért.

 

Ascot - 5. futam

Ebben a futamban a 8 induló közül nehéz megtippelni a helyezetteket is. Forma alapján én Palace Intruder-t 1,57-, Battle Hero-t 1,62-, és Special Delivery-t 3-szoros szorzóért várom a dobogós helyekre.

 

Ascot - 6. futam

She's a Virtue számomra ismét a legnagyobb favorit. Sorozatban 5 versenyt nyert itt, legutóbb egy hete verte a mezőnyt az utolsó helyről hajrázva. Most egy kicsit nehezebb mezőnyben is bizonyíthat, de Jordan Turner megint jól fogja beosztani lova erejét. Győzelmére 2,5-szeres szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Temporise-t 1,44-, és Mad Brad-et 2,1-szeres oddszért.

 

Ascot - 7. futam

Neverland eddig veretlen, és most sem fogja könnyen átengedni a győzelmét. Legutóbb 13 napja nyert itt. Győzelmére 2,75-szörös szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Binky Toy-t 2,5-, és Delicacy 1,53-as szorzóért.

 

Ascot - 8. futam

Ebben a futamban is nagyon nehéz a tippelés, a forma alapján én Countercat-ot 3,1-, Moet Me-t 2,75-, és Military Might-ot 2,25-szörös szorzóért várom a dobogós helyekre.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,