Ausztrál lóverseny tippek - február 21., szombat

2015-02-20
Szombaton Ascot-tal foglalkozunk részletesen, valamint a flemington-i futamok közül válogatunk.

 

Mára 12 lovat említettünk, közülük 7 helyezett lett, 1 telivér nem indult. Anyaas és Taiyoo pedig nem csak helyezettek lettek, hanem nyerték is saját futamukat.

 

Ascot - 1. futam

Puteri Jewel mindössze egy hivatalos futamon indult, 50 napja itt Ascot-ban nyert. Előtte két tesztfutamból egyet nyert, és egy harmadik helyet szerzett. A legnehezebb lesz a mezőnyben, de könnyedén nyerhet ismét. Győzelmére a bet365.com fogadóiroda 3,4-szeres pénzt fizet.

Dobogóra várom még One Off the Woods-ot 1,3-, és Amourio-t 2-szeres szorzóért.

 

Ascot - 2. futam

Dragonlead utolsó 5 futamát itt teljesítette, és 3 győzelem mellett 2 második helyet szerzett. A legnehezebb lesz a mezőnyben, de Joseph Azzopardi még nem lovagolta őt. Ennek ellenére nagy favorit, győzelmére 2,8-szoros pénzt fizetnek.

Helyezettre várom még Friarpak-ot 1,8-, és Already Famous-t 2-szeres szorzóért.

 

Ascot - 3. futam

Sheidel utolsó 2 futamát nyerte Ascot-ban, legutóbb 13 napja tudott győzni. Nagy favorit lesz holnap is, győzelmére 1,6-szoros pénzt fizetnek.

Helyezettre várom még Belle La Vie-t 1,83-, és Bindaree Lady-t 4-szeres szorzóért.

 

Ascot - 4. futam

She"s a Virtue számomra a nap legnagyobb favoritja. Sorozatban 4 versenyt nyert, a legutóbbit 13 napja itt, Ascot-ban. Azonban most nem Takehide Ikenushi fogja lovagolni, hanem Jordan Turner. Ám ez semmit nem számít, hiszen a hajrában mindig gyors. Győzelmére a bet365.com fogadóiroda 2,2-szeres pénzt fizet.

Helyezettre várom még Inok-ot 3,1-, és Shooey-t 3,2-szeres oddszért.

 

Ascot - 5. futam

Ebben a futamban több jó ló is indul. Én nem a favorit lovakra tennék, hanem a jó formában lévő többi telivért ajánlanám helyezettre. Így Angel Sky-t 1,8-, Shotgun-t 2,62-, és Blinky Toy-t 2,88-as szorzóért várom a dobogóra.

 

Ascot - 6. futam

Proceedwithcaution utolsó 9 futamán 5 helyezést ért el, 4 győzelemmel. Legutóbb 13 napja nyert itt. Arra, hogy ismét dobogón végez 1,91-szeres pénzt fizetnek a fogadóirodák.

Helyezettre várom még Back To a Walk-ot 2,25-, és Cougar Nights-t 3,1-szeres szorzóért.

 

Ascot - 7. futam

Flytengo szezonbeli 12 futamából 10 helyezést ért el, 3 győzelemmel. Legutóbb egy hete lett második Ascot-ban. Helyezésére 1,62-szeres pénzt fizetnek a fogadóirodák.

Dobogóra várom még Du Printeps-et 3,25-, és Thunderluv'n-t 4-szeres szorzóért.

 

Ascot - 8. futam

A 15 indulós futamban nagyon hasonló erősségű lovak futnak, és nehéz megtippelni a helyezetteket is. Én Power Punch-ot 1,83-, Quintessence-t 6-, és Field of Vision-t 7,5-szeres szorzóért várom a dobogóra.

 

Flemington - 3. futam

Wawail nagy favorit, hiszen karrierje során 4 indulásából 4-szer nyert. Legutóbb 20 napja nyert itt. Győzelmére a bet365.com fogadóiroda 2,25-szoros pénzt fizet.

Helyezettre várom még Set Square-t 2,25-, és Maastricht-et 1,8-szoros szorzóért.

 

Flemington - 7. futam

Holnap rendezik a Black Caviar Lightning Stakes futamot, ahol 500 ezer dollár a kiosztott pénzdíj. Rangos verseny, melyen mindössze 6 ló nevezett.

Deep Field eddig legyőzhetetlen, 5 indulásából 5 győzelem a mérlege. Győzelmére 2,25-ös oddsz körül fogadhatunk a legtöbb fogadóirodánál.

Lankan Rupee utolsó évében 7 futamon indult, mind a 7 alkalommal helyezett lett, 4-szer nyerni is tudott. Eddig több, mint 3,5 millió dollárt keresett, tehát egy nagyon tapasztalt lóról van szó. Legutóbb 104 napja harmadik lett itt Flemington-ban, azóta csak egy tesztfutamot nyert február 9.-én. Helyezésére 1,33-szoros szorzón fogadhatunk.

Izgalmas futamra számítok, és kettejük nagy csatájára.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,