Ausztrál lóverseny tippek - február 12., csütörtök

2015-02-11
Mai 27 lovunk közül 13 helyezett lett. A 9 futamból 8-nál említettük a végső győztes lovat. A favoritként beharangozott két telivér mindegyike nyert, Hazzabeel 1,6-, Battle Hero 2,5-szeres pénzt hozva a rájuk győztesre fogadóknak.
Csütörtökön folytatjuk nyugat-ausztráliai kalandozásunkat, és Bunbury-vel foglalkozunk részletesen.

 

Bunbury - 1. futam

Mivel a legnagyobb esélyes a futamban (Orbit The Sun) nem indul holnap, így nagyon nehéz megtippelni a helyezetteket a versenyben. Szinte mindegyik ló most indul első hivatalos futamán. A tesztfutamok eredményei alapján én Key To Fame-et 1,5-, Mystic Maid-et 2,2-, és First Trade-et 2,25-szörös oddszért várom a dobogós helyekre.

 

Bunbury - 2. futam

Prickly Feet eddig 7 futamon indult, de csak egy helyezést ért el, azt is legutóbb Ascot-ban 14 napja. A legnehezebb súllyal indul, de egy dobogó sikerülhet 1,67-szeres oddszért.

További helyezettre várom Cee I Ay-t 3,5-, és Universal Moon-t 2,2-szeres pénzért.

 

Bunbury - 3. futam

Regal Commander a nap legnagyobb favoritja. Eddig mindössze 2 hivatalos versenyén 1 második helyezést ért el, legutóbb 14 napja Ascot-ban. Remek formában érkezik, és a mezőny sem túl erős. Győzelmére a bet365.com fogadóirodánál 1,9-szeres oddszért fogadhatunk.

Helyezettre várom még Keleca-t 3,25-, és Fyren-t 5,5-szeres pénzért.

 

Bunbury - 4. futam

Special Delivery a nap másik nagy favoritja. 3 indulásából 2 helyezést ért el, de még nem nyert. Legutóbb egy hete Ascot-ban harmadik lett. Győzelmére 1,35-szörös oddszért fogadhatunk.

Helyezettre várom még Trevinski-t 1,53-, és Solar Drift-et 2-es szorzóért.

 

Bunbury - 5. futam

Return on Capital idei 7 indulásából 4 helyezést ért el, de még nem nyert. Legutóbb 20 napja lett második Pinjarra-ban. Győzelmére 3,25-szörös oddszon fogadhatunk a bet365.com fogadóirodánál.

Helyezettre várom még Purist-ot 2-, és Inflagrante-t 4-szeres pénzért.

 

Bunbury - 6. futam

Sucessful Spin remek formába lendült. Utolsó 2 versenyét nyerte Pinjarra-ban, legutóbb 10 napja. A legkönnyebb ló lesz a mezőnyben. Győzelmére 4,4-szeres pénzt fizetnek.

Helyezettre várom még Charm Destiny-t 1,67-, és Eternal Secret-et 3,25-szeres oddszért.

 

Bunbury - 7. futam

A 15 induló közül nehéz megtippelni a helyezetteket. Én Kenny's Silver-t 1,83-, Amarna-t 3-, és Field of Vision-t 3,1-szeres oddszért várom a dobogós helyekre.

 

Bunbury - 8. futam

Polyrio eddigi 4 futamán 2 helyezést ért el, még nem nyert. Legutóbb 14 napja második lett Ascot-ban. Most könnyű súllyal megszerezheti első győzelmét, erre a bet365.com fogadóirodánál 5-szörös pénzt fizetnek.

Helyezettre várom még Hop on Hop Off-ot 1,62-, és Say What-ot 3,1-szeres oddszért. 

 

Bunbury - 9. futam

Commodoro remek formában van, utolsó 5 futamán 4 helyezést ért el, legutóbb 20 napja harmadik lett Pinjarra-ban. Helyezésére 3-szoros pénzt fizetnek.

Dobogóra várom még Miss Encounter-t 2-, és The Dankster-t 3-szoros oddszért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,