Ausztrál lóverseny tippek - csütörtök

2014-12-17
A tegnap beírt 22 ló közül 12 helyezett lett, köztük olyan szorzók nyertek, mint Snitchs 4,7-tel, Madam Sass 3,2-vel, vagy Paddy 2,0-val. A 8 futamból 6-nál megemlítettük a lovat, aki nyert. Holnap ismét 3 helyszínen rendeznek futamokat, mi Geraldton-nal foglalkozunk részletesen.

 

Geraldton - 1. futam

 

Big Clint kiemelkedik a hatfős mezőnyből. Ezen a pályán már 11-szer futott, ebből 6 helyezés, de ami még figyelemreméltóbb, hogy 4 győzelme van úgy, hogy az utolsó 3 futásán nyert. Legutóbb 17 napja egy közepesen erős mezőnyben lett első. Győzelmére 2,5, helyezésére 1,35 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Big Red's Black-et.

---------------------

Geraldton - 2. futam

 

A futam egyik esélyes lova Thunder Express. Ez az 5 éves ló az utolsó egy évében igazán nagyot produkált. 14 versenyéből 11 helyezése van, ebből 6 győzelem. A távon elképesztő 9 indulásából 7 helyezést ért el. Mindenképpen helyezettre várom 1,65 körüli szorzóért.

Helyezettre várom még Rock City-t

---------------------

Geraldton - 3. futam 

 

A harmadik futamban szinte megtippelni is lehetetlen, ki nyer.

Helyezettre várom Solitary Miss-t, aki helyi lóként mindig a helyezés közelébe ér. 17 napja is 4. lett itt. Helyezésére 1,65 körüli szorzón fogadhatunk.

Bernardini Genie is jó formában van, bár neki sokkal rosszabb a mérlege, de a tesztfutamokon elég szépen teljesített. Helyezésére 1,7 körüli szorzón fogadhatunk.

Gotistuts még csak tesztfutamokon indult, igaz ott egy 1. és egy 3. helye van. Most 2,5 körül fogadhatunk arra, hogy helyezett lesz.

---------------------

Geraldton - 4. futam

 

A 16 futamos mezőnyben elég "gyenge" lovak futnak.

Energy Boy 11 futamon indult, de mindössze 4 helyezése van. Legutóbb itt 17 napja 2. lett, ez talán biztató lehet. Helyezésére 1,45 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Silver Gimlet-et, és Kimdrella-t.

---------------------

Geraldton - 5. futam

 

Reget Reign 13 indulásából 9 helyezése van. Legutóbb 17 napja futott itt, 2. lett. Geraldton-ban összesen 6-szor indult, 4 helyezéssel ért célba. Helyezésére 2-es körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Fleeting Glance-t, és Precious Emma-t.

---------------------

Geraldton - 6. futam

 

Vital Art 14 indulásából 5 helyezést ért el. Legutóbb 17 napja futott itt, 3. lett. Még így is az egyik legjobb formában lévő lónak számít. Fontos megemlíteni, hogy a legkönnyebb a mezőnyben. Helyezésére 1,4 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Archipelago-t és Mr. Momont-ot.

---------------------

Geraldton - 7. futam

 

Nullaki mindössze egyetlen futamon indult eddig, és azt rögtön meg is nyerte, ráadásul helyben, 17 napja. A futam egyik esélyese, ő az egyik legkönnyebb. Győzelmére 3-as, helyezésére 1,5 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Madica's Pleasure-t és Sandgroper-t.

Címkék: lóverseny, tipp,