Ausztrál lóverseny tippek - április 25., szombat

2015-04-24
Szombaton ismét Ascot, ezzel a helyszínnel foglalkozunk részletesen.

 

Ascot - 1. futam

Liberty's Gem eddigi 4 futamából mindig helyezett lett, hármat nyerni is tudott. 139 napja nem indult hivatalos versenyen, de április 7.-én egy tesztfutamot nyert. Ismét nagy esélyes, újabb győzelmére 2-es szorzóért fogadhatunk.

A másik helyezettre a kiváló formában lévő Malibu Style-t várom 1,53-as szorzóért.

 

Ascot - 2. futam

A 6 induló közül 3-an is esélyesek a győzelemre, de csak 2 helyezettre lehet fogadni. Szoros csatában Ask Me Nicely-t 2,88-, és Tower of Lonhro-t 2-szeres szorzóért várom az első két helyre.

 

Ascot - 3. futam

Silver Magic Chips helyzete hasonló, mint az első futamban Liberty's Gem-é. 160 napja nem futott, csak egy tesztfutamot nyert szintén április 7.-én. Közepes súllyal könnyedén nyerhet is, erre 2,4-szeres szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom Bjorn to Love-ot 1,5-, és The Dankster-t 2,38-szoros szorzóért.

 

Ascot - 4. futam

Muskets At Dawn eddigi 8 futamából 6 helyezést ért el, igaz nyerni csak egyszer tudott. Legutóbb egy hete harmadik lett itt, de még így is a legnehezebb lesz a mezőnyben. Újabb dobogójára 1,5-szörös szorzón fogadhatunk.

További helyezettekre várom Night Prowler-t 1,53-, és Bolting-ot 3-szoros szorzóért.

 

Ascot - 5. futam

Ebben a futamban is szinte megtippelhetlen a győztes ló neve. Csak a forma alapján Eurosun-t 1,62, Fathnoxius-t 1,44, és  Civil Rights-ot 1,91-szeres szorzóért várom a dobogós helyekre.

 

Ascot - 6. futam

Dark Alert eddigi 3 futamán mindig a dobogón végzett, egyszer nyerni is tudott. Most egy könnyebb mezőnyben akár nyerhet is, erre 2,25-szörös pénzt fizetnek a fogadóirodák.

Helyezettre várom még Infathauted-et 1,44-, és Nat The Fyfe-ot 2,1-szeres szorzóért.

 

Ascot - 7. futam

New Time a legmagasabban rangsorolt ló a mezőnyben, igaz idei 12 futamából csak 7 helyezést ért el, de 4-szer nyerni is tudott. Olyan lovak előzték csak meg akik sokkal de sokkal magasabban voltak akkor rangsorolva. Most egy könnyebb mezőnyben indul a legnehezebb lóként, de a dobogóra így is esélyes. Erre 1,83-szoros szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom Crawn Layer-t 1,91-, és Thunderluv'n-t 2,88-szoros szorzóért.

 

Ascot - 8. futam

Blue Palace idén 7 indulásából 5 helyezést ért el, 2 győzelemmel. Legutóbb 188 napja futott, viszont egy tesztfutamon szintén április 7-.én második helyen végzett. William Pike fogja lovagolni, és szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobbat hozza ki belőle. Dobogós helyezésére 1,83-szoros szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom még Red Publisher-t 2-, és Stock Trader-t 2,5-szörös szorzóért.

 

-druzsinlaci-

 
Címkék: lóverseny, tipp,