Ausztrál lóverseny tippek - április 1., szerda

2015-03-31
Keddre mindössze 9 lóról írtunk, közülük 5 helyezett lett. Tamworth-ben Local Hero nem csak helyezett lett, hanem nyert is 6,5-szeres szorzóért! Szerdán ismét rendeznek futamokat Ascot-ban, így ezzel a helyszínnel foglalkozunk részletesen.

 

Ascot - 1. futam

Universal Moon eddigi 3 futamán 2 győzelmet és 1 második helyezést ért el. Legutóbbi 2 futamát itt Ascot-ban futotta, és nyert is. Újabb győzelmére 2,25-szörös szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom még Tales Of Summer-t 3,25-, és Roman Fighter-t 1,3-szoros szorzóért.

 

Ascot - 2. futam

Ebben a futamban szinte csak első versenyes lovak futnak. Így a tesztfutamok alapján Regal Gleam-et 1,91-, Blackwood-ot 2,2-, és Gold Club-ot 3-szoros szorzóért várom a dobogós helyekre.

 

Ascot - 3. futam

Ebben a futamban nehéz megtippelni a végső győztest, mert többen is esélyesek az első helyre. Helyezettre várom Ken's a Star-t 1,3-, Bache-t 1,33, és Vandemonian-t 1,4-szeres szorzóért.

 

Ascot - 4. futam

Kim Dynamite nem tartozik az esélyesek közé, pedig Geraldton-ban az elmúlt 5 futamon mindig helyezett lett. Nem könnyű a mezőny, de kis súllyal indulva akár a dobogóra is felállhat, és erre 3,75-szörös szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom The Londoner-t 1,33-, és Military Service-t 2-szeres szorzóért.

 

Ascot - 5. futam

Fairway to Venus a favorit a mezőnyben. Legutóbbi 7 futamán 6 helyezést ért el, és 2 hete nyert is itt. Újabb győzelmére 1,85-szörös szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom még Berkshire-t 1,53-, és Pru's Image-t 1,67-szeres szorzóért.

 

Ascot - 6. futam

Dark Alert remek formában van, igaz mindössze 2 futamon indult és egyszer nyerni is tudott. Újabb dobogós helyezésére 1,91-szeres szorzóért fogadhatunk.

Stephandsom 12 napja Pinjarra-ban nyert, az ő helyezésére 2,88-szoros szorzóért fogadhatunk.

A harmadik helyezettre pedig This is Big-et várom 2,25-szörös szorzóért.

 

Ascot - 7. futam

Ebben a futamban is megtippelhetetlen a győztes. Helyezettre várom Klondike Lad-et 3,2-, Masarari-t 2,25-, és Theodora-t 1,62-szeres szorzóért.

 

Ascot - 8. futam

Smooth Flirt nagy favorit, legutóbbi 2 futamát Pinjarra-ban megnyerte. Közepes súllyal egy elég erős mezőnyben, de egy dobogós könnyedén összejöhet neki, erre 2,1-szeres szorzóért fogadhatunk.

További helyezettre várom Long Over Due-t 2-, és Who's To Blame-et 2,25-szörös szorzóért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,