Ausztrál lóverseny tippek - 2015. október 7., szerda

2015-10-06
A remek szombati tippek után folytassuk ismét Belmonttal!

 

Belmont - 1. futam 

Az első futamban mindössze 5 ló indul, így a győztesen kívül csak egy helyezettre fogadhatunk. Mulga a legnagyobb favorit, ő indul a legnehezebb súllyal. Eddig mindössze egy futamon indult, de azt nyerte. Győzelmére a bet365.com fogadóportál 1,6-szoros pénzt fizet.

A másik helyezettre a nagyon tapasztalt Daisy Express-t várom 2-szeres szorzóért.

 

Belmont - 2. futam 

A második futamban 9 ló indul. Ez a mezőny nagyon kiegyenlített, győztesre nem is adnék tippet, hiszen szinte bármelyik ló végezhet az első helyen. Dobogóra várom Meticolusly-t 1,67-, Low Flying-ot 1,36-, és Dontgetcaught-t szintén 1,67-szeres szorzóért, amit a bet365.com fogadóoldalon tehetünk meg.

 

Belmont - 3. futam 

A harmadik futamban szintén 9 ló versenyez. A legnagyobb favorit Universal Law, aki eddig mindössze egy hivatalos versenyen indult, de azt nyerte, és most nagyon könnyű súllyal indul a holnapi futamon. Újabb győzelmére 1,9-szeres szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóportálon.

További dobogós helyekre várom Steve's Surprise-t 1,73-, és Sasso's Circus-t 2,2-szeres szorzóért.

 

Belmont - 4. futam 

A negyedik futamban 10 ló indul. Ebben a futamban is nehéz tippelni a győztesre, így inkább az első három helyet próbálom megtippelni. Paddy's Flat jó formában van, ismét dobogóra kerülhet, erre a bet365.com fogadóoldalon 1,44-szeres szorzóért fogadhatunk. Ocean Cracker javuló formában van, legutóbb igaz csak 5. lett, de azelőtt 2. helyen végzett. Újabb dobogós helyezésére 1,73-szoros szorzón fogadhatunk. A harmadik helyre Ruling Force-t várom 2,1-szeres pénzért.

 

Belmont - 5. futam 

Az ötödik futamban 10 ló indul. Kiegyenlített futamra számítok, ám Blustery így is nagy favorit. Utolsó két futamát nyerte, igaz nem itt, Belmontban. Ennek ellenére dobogós helyezésére 1,8-szoros pénzt fizet a bet365.com fogadóportál.

További dobogóra várom a feljövőben lévő Shotgun-t 1,91-, és Nunca Te Rindas-t 2,5-szeres szorzóért.

 

Belmont - 6. futam 

A hatodik futamban 10 ló versenyez. Legnagyobb favoritként indul Pushin Shapes, aki sorra nyerte a tesztfutamokat. Most közepes súllyal indulva akár nyerhet is, erre 2,35-szörös szorzón fogadhatunk a bet365.com oldalon.

További helyezettre várom Antique Dream-et 1,75-, és Kamiko-t 1,45-szörös szorzóért. 

 

Belmont - 7. futam 

A hetedik futamban 11 ló indul. Ebben a futamban kevés versenyes lovak indulnak. Perfect Reflection számomra az esélyes, hiszen eddigi egyetlen versenyét nyerte, és a tesztfutamokon is jól szerepelt. Újabb győzelmére 2,4-szeres szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóoldalon.

További dobogóra várom War Blossom-ot 2,38-, és Scales of Justice-ot 1,55-szörös szorzóért.

 

Belmont - 8. futam 

A nyolcadik futamban 11 ló indul. Arcadia Dream a legnagyobb favorit, hiszen eddigi egyetlen futamán simán nyert. Most majdnem a legkönnyebb súllyal indulva újabb győzelmére készül, amit a bet365.com fogadóoldalon 1,55-szörös pénzzel jutalmaznának. 

További helyezettekre várom High Fidelity-t 3,75-, és Secret Minx-et 1,57-szeres szorzóért.

 

-druzsinlaci-

 

Címkék: lóverseny, tipp,