Ausztrál lóverseny tippek - 2015. október 24., szombat

2015-10-23
Szombaton ismét Ascot-tal folytatjuk!

 

Ascot - 1. futam

Az első futamban 9 ló indul. Military Reign nagy favorit, eddigi 7 indulásából 5 helyezést ért el 4 győzelemmel. Nehéz súllyal indul, de ha nyer, akkor 2,5-szeres pénzt fizet a bet365.com fogadóiroda.

A másik nagy esélyes ló Universal Law, aki eddigi mindkét futamát nyerte. Dobogós helyezésére 1,44-szeres szorzón fogadhatunk.

A harmadik helyre a más pályákon brillírozó Danehill Matilda-t várom 8-szoros szorzóért.

 

Ascot - 2. futam

A második futamban szintén 9 ló indul. Nagy favorit Missisipian, aki javuló formában van, legutóbbi 4 futamán mindig dobogós volt. Győzelmére 2,15-szörös szorzón fogadhatunk a bet365.com oldalon.

Dobogóra várom még Profit Street-et 1,67-, és Rule to Wyn-t 2,25-szörös szorzóért.

 

Ascot - 3. futam 

A harmadik futam a Price Of Wales Stakes. Mindössze 4-en indulnak, mert a legnagyobb favorit Delicacy visszalépett. Az ő hiányában az esélyek nagyon kiegyenlítettek, nem igazán mondanék konkrétan senkit, hogy nyer, de én Magnifisio-t tartom a legjobbnak közülük.

 

Ascot - 4. futam

A negyedik futamban is 9 telivér indul. A legnagyobb favorit Special Delivery, remek formában van, legutóbbi 3 futamából 2-t nyert. Újabb győzelmére 2-szeres szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóoldalon. 

Dobogóra várom még Thunderclap Newman-t 1,91- és Tonto-t 1,65-szörös szorzóért.

 

Ascot - 5. futam

Az ötödik futamban 10 ló indul. A mezőny nagyon kiegyenlített, nem igazán mondanék semmit a végső győztesre, de a forma alapján dobogóra várom Achmed-et 2,25-, Toppa Dawozza-t 2-, és Common Aproach-ot 4,4-szeres szorzóért. A szorzókat a bet365.com fogadóoldalról vettem.

 

Ascot - 6. futam

A hatodik futamban szintén 10 ló indul. Legnagyobb esélyes Neverland, igaz 223 napja nyert legutóbb, azóta csak két tesztfutamon indult, az egyiket nyerte, a másikon második lett. Újabb győzelmére 2,4-szeres szorzón fogadhatunk a bet365.com oldalon.

Dobogóra várom még Bomber Bay-t 1,55-, és Properantes-t 2,2-szeres szorzóért.

 

Ascot - 7. futam

A hetedik futamban 11 ló indul. Ebben a futamban is nagyon kiegyenlített a mezőny, csak a forma alapján Prohurst Express-t, Hobart Jones-t és Dream Lifter-t várom a dobogós helyekre.

 

Ascot - 8. futam

A nyolcadik futamban 14 ló indul. Remek mezőny jött össze, de messze kiemelkedik Illuminated. 2 hete nyert legutóbb, remek formában van, újabb győzelmére 1,9-szeres szorzóért fogadhatunk a bet365.com fogadóoldalon.

A többi dobogós helyre várom Street Bandit-ot 3,4-, és The Forgotten One-t 1,83-szoros szorzóért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,