Ausztrál lóverseny tippek - 2015. október 17., szombat

2015-10-16
Elkezdődik a nyári szezon a kedvenc helyünkön, Ascot-ban, így szombatra innen válogatunk!

 

Ascot - 1. futam

Az első futamban 11 ló indul. A legtöbb telivér az első versenyén indul, de két ló így is kimagaslik, Our Time Will Come és Storm Power.

Storm Power két hete Belmontban második lett, de előtte tesztfutamot is nyert. Újabb dobogós helyezésére 1,83-szoros szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóirodánál.

Our Time Will Come 10 napja nyert egy tesztfutamot nem kevesebb mint 6,5 testhosszal. Majdnem a legkönnyebb súllyal indul holnap, nagy esélyes az első három hely egyikére. Ha ez sikerül, akkor 1,44-szeres pénzt fizet a bet365.com fogadóportál.

A harmadik dobogós helyre a kétszeres tesztfutam győztes Sweet Ora-t várom 1,8-szoros szorzóért.

 

Ascot - 2. futam

A második futamban 8 ló indul. Abszolút favorit Lucky Street, aki eddigi összes versenyét nyerte. Legutóbb október 5.-én nyert egy tesztfutamot. Újabb győzelmére 1,85-szörös szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóportálon.

További helyezettre várom még Liberty's Gem-et 1,33-, és Onedowntowntrain-t 3,2-szeres szorzóért.

 

Ascot - 3. futam

A harmadik futamban 9 ló indul. Ez egy nagyon erős futam, szinte bárki nyerhet. Favoritként említik Silverstream-et, de a rá adott 1,75-szörös szorzót abszolút lealacsonyítónak tartom, szinte nem is érdemes fogadni rá, és ebben a mezőnyben a győzelme sem biztos. Helyette inkább a helyezettekre koncentrálnék. 

Joyful Hope egy éven belül 6 futamon indult, mindegyiken dobogós lett, legutóbb 12 napja Northam-ben nyert. Újabb dobogós helyére 1,53-szoros szorzóért fogadhatunk a bet365.com fogadóportálon. 

Universal Moon eddig 5 futamon indult, mindegyinek dobogós lett, 3 győzelemmel. Legutóbb két hete nyert Belmont-ban. Újabb dobogós helyére 3,4-szeres szorzón fogadhatunk.

Regal Commander remek formába lendült, egy első, és egy második helye van egy nagyobb pihenő után. Közepes súllyal indul, ő is esélyes az első háromba, és ha sikerül 2,2-szeres pénzt fizet a bet365.comfogadóportál.

 

Ascot - 4. futam

A negyedik futamban 9 ló indul. A legnagyobb esélyes Kia Oru Koutou nem indul, így két ló között dől el az elsőség.

See Me Sizzle remek formában van, és 27 napja indult, tehát kipihent is. Dobogós helyezésére 1,8-szoros pénzt fizet a bet365.com fogadóoldal.

Key To Flame utolsó 4 versenyét nyerte, őt is a dobogóra várom. Erre 1,53-szoros szorzón fogadhatunk.

A harmadik helyezettre The Cobbla-t várom 2,38-szoros szorzóért.

 

Ascot - 5. futam

Az ötödik futamban mindössze 7 ló indul. Nagyon erős futam, és szinte megtippelhetetlen bármi is. Nem is adnék konkrét tippet, de Black Heart Bart, Fuchsia Bandana, Wink And a Nod és Resonates szinte biztos, hogy az első háromban végez.

 

Ascot - 6. futam

A hatodik futamban 13-an indulnak. Két esélyes ló van, The Forgotten One és Planets Align.

The Forgotten One utolsó két versenyét nyerte, újabb dobogós helyezésére 1,62-szeres szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóirodánál.

Planets Align 18 napja rögtön az első futamát nyerte, és még így az egyik legkönnyebb súllyal indul. Dobogójára 1,91-szeres szorzón fogadhatunk.

A harmadik helyezettre Shinta Mani-t várom 4,33-szoros szorzóért.

 

Ascot - 7. futam

A hetedik futamban 12 ló indul. Nehéz bármit is mondani, de a forma alapján Blackwood-ot 2,2-, Military Reign-et 3,1-, és Perfect Reflection-t 1,9-szeres szorzóért várom a dobogós helyekre. A szorzók a bet365.com fogadóoldalról származnak.

 

Ascot - 8. futam

Az utolsó futamban 13 ló indul. Ez is erős futam, a győztes szinte bárki lehet. Ide sem adnék konkrét tippet, de Hezzabeel, My Sister Lil, Battle Hero és Highly Secret szinte biztos, hogy az első háromban végeznek.

 

-druzsinlaci-

Címkék: fogadás, lóverseny, tipp,