Ausztrál lóverseny tippek - 2015. november 7., szombat

2015-11-06
Szombaton ismét Ascot, így ezzel foglalkozunk részletesen.

 

Kedd hajnalban rendezték Ausztrália egyik legnagyobb lóversenyét, a Melbourne Cup-ot. Hatalmas meglepetés született, hiszen Prince of Prezance győzött, majdnem 75-szoros szorzóért. A második helyen Max Dynamite futott be, míg harmadik helyre az általunk említett Criterion jött, melyre végül 5,5-szeres pénzt fizettek a fogadóirodák. Trip to Paris mindössze negyedik lett, de közel volt ő is a dobogóhoz. A topfavorit Fame Game pedig 13. lett, így aki a lay fogadást játszotta, könnyű pénzkeresési lehetőséghez jutott.

Ennyi a visszetekintő, innentől pedig nézzünk előre, a szombati futamokra:

 

Ascot - 1. futam

Az első futamban mindössze 7 ló indul. Cosmic Storm nem a legnagyobb favorit, de véleményem szerint esélyes az első két hely valamelyikére. Eddigi 6 indulásából 5 dobogója van, 3 győzelemmel. A legnehezebb súllyal indul, de esélyes így is. Helyezésére 2,38-szoros pénzt fizet a bet365.com fogadóiroda.

A másik helyezettre Profit Street-et várom 1,5-szörös szorzóért.

 

Ascot - 2. futam

A második futamban 9 ló indul. Celebrity Dream a legkönnyebb súllyal indul, bár mindössze egyetlen versenyen indult, igaz azt nyerte is. Újabb győzelmére 1,85-szörös pénzt fizet a bet365.com fogadóiroda.

További helyezettre várom még Let it Slip-et 1,5-, és High Tea-t 1,53-szoros szorzóért.

 

Ascot - 3. futam

A harmadik futamban is csak 7 ló indul. Az esélyek kiegyenlítettek, és csak a forma alapján Lucky Street-et 1,33- és Dream Lifter-t 2,1-szeres szorzóért várom a helyezettek közé. Az oddszokat a bet365.com fogadóportálon találtam.

 

Ascot - 4. futam

A negyedik futamban 11-en indulnak. Universal Law abszolút esélyes, hiszen eddigi mindhárom versenyét nyerte, legutóbb két hete nyert itt. Közepes súllyal indul, így ismét favoritként számolhatunk vele. Győzelmére a bet365.com fogadóiroda 2,35-szörös szorzót fizet.

További helyezettre várom még Who Dat Singa-t 3,5-, és Key to Fame-et 3,2-szeres szorzóért.

 

Ascot - 5. futam

Az ötödik futamban szintén csak 7 telivér áll rajthoz. A mezőny nagyon erős, de Delcacy kimagaslik a többiek közül. 14 indulásából 10 győzelem, 1 második, és két harmadik hely a mérlege. Januárban megnyert 3 derbit, nem is akárhogy. Azóta 3 tesztversenyen indult, kétszer nyert is. Újabb győzelmére 3,2-szeres szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóoldalon.

A másik helyezettre Black Heart Bart-ot várom 1,57-szeres szorzóért.

 

Ascot - 6. futam

A hatodik futamban 12-en indulnak. Nehéz megmondani a helyezett lovakat, de a forma alapján Tonto-t 1,5-, The Forgotten One-t 1,5-, és Night Prowler-t 2,2-szeres szorzóért várom a helyezettek közé. Az oddszokat a bet365.com oldalon találtam.

 

Ascot - 7. futam

A hetedik futamban is 11 telivér indul. Illuminated a favorit, sorozatban 3 futamot nyert, remek formában van. Újabb győzelmére 1,95-szörös pénzt fizet a bet365.com fogadóiroda.

További helyezettre várom még Woodsville-t 3,5-, és Young Lionel-t 1,73-szoros szorzóért.

 

Ascot - 8. futam

A nyolcadik futamban 12 ló indul. Neverland a favorit, eddigi 6 indulásából 5 dobogós helyet szerzett, 4 győzelemmel. Újabb győzelmére 1,9-szeres szorzót fizet a bet365.com fogadóiroda.

További helyezettre várom Highly Secret-et 3,2-, és Ye Olde-t 2,75-szörös szorzóért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,