Ausztrál lóverseny tippek - 2015. november 21., szombat

2015-11-20
Szombaton két Group 1-es futamot is rendeznek Ascot-ban, többek között ezekkel is foglalkozunk mai írásunkban.

 

Ascot - 1. futam

Az első futamban 10 ló indul. Run Liam Run eddigi 9 futamából 8 helyezést ért el, 6 győzelemmel. Igaz, eddig csak Albany-ban szerepelt, de a legutóbbi 20 nappal ezelőtti futamát nyerte Lisa Staples-szel a nyergében. Holnap újra a kiváló zsokéhölgy fogja lovagolni, és a közepes súly mindenképpen jó eséllyel indítja ezen a versenyen. Helyezésére a bet365.com fogadóiroda 2,5-szeres pénzt fizet.

További dobogóra várom még Paddy's Flat-et 2,1-, és Flytengo-t 2-szeres szorzóért.

 

Ascot - 7. futam

Holnap délelőtt 8:50-kor rendezik az egyik Gr1-es versenyt. A futamban 15 telivér harcol az egymillió dollár összdíjazású versenyen. A győztes lovat nagyon nehéz előre megmondani, hiszen remek mezőny jött össze, így a győztesre nem is tippelnék. A helyezett lovakkal viszont szépen kereshetünk, ha beigazolódik a gyanúm.

A fogadóirodák Buffering-et favorizálják, hiszen több rangos versenyt is nyert, futott Hong-Kong-ban is, legutóbb viszont Flemington-ban 4. lett a Dalrey Classic-on. 58,5 kilóval indul, ő lesz a legnehezebb, és igaz, hogy 1200 méteren nem nagyon számít a súly, de azért figyelembe vehetjük. Nincs akkora formában, hogy holnap nyerjen, így a lay fogadók őt részesítsék előnyben.

De ha a favorit nem nyer, vagy rosszul szerepel, akkor kire érdemes figyelni?

Például Lucky Street-re aki eddig mindössze 8 futamon indult, 6 helyezést ért el, de 5-ször nyerni tudott. Mindössze 53,5 kilóval indul, és azért 5 kiló az nagy különbség. Legutóbb 2 hete nyert itt 1300 méteren. Ha jól hajrázik, akkor simán az első háromban végezhet. Erre a bet365.com fogadóiroda 3,2-szeres szorzót fizet.

Másik helyezettre Magnifisio-t várom, akit legutóbb a következő futamban induló Black Heart Bart vert meg két hete. Remek formában van és a végén ő is odaérhet. Ha sikerül akkor a bet365.com fogadóiroda 2,5-szeres pénzt fizet.

Harmadik helyre talán az elsőként említett Buffering fut be.

Egy nagyon izgalmas és szoros versenyt fogunk látni, aki teheti nézze meg!

 

Ascot - 8. futam

A nyolcadik futam a másik Gr1-es futam. Ebben a futamban 14 ló indul.

A fogadóirodák Black Heart Bart-ot tartják a legesélyesebbnek, nem ok nélkül. Legutóbb 2 hete hatalmas hajrában nyert, és látva azt a futamot nem nagyon lesz ellenfele holnap. Íme az a verseny!

Ha Black Heart Bart ismét első lesz, akkor a bet365.com fogadóiroda 6-szoros pénzt fizet. További helyezettre várom Delicacy-t 2,1-, és Real Love-ot 2,2-szeres szorzóért.

Ez a futam is izgalmasnak ígérkezik, és holnap délelőtt 9:35-kor rendezik.

 

A futamokat az AtTheRaces és a SkyRacing 1 csatorna élőben közvetíti.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,