Ausztrál lóverseny tippek - 2015. november 14., szombat

2015-11-12
Két futamot választottunk a szombati Ascoti programból...

 

Ascot - 5. futam

 

Az ötödik futamban 8 telivér áll rajthoz. A hároméves kancáknak kiírt hendikep futam összdíjazása 200 ezer dollár, és Group 3-as verseny. A mezőny nagyon erős, és a hendikepperek nagyjából jól saccolják az esélyeseket.

 

Favoritnak számít a legnehezebb súllyal induló Blackwood, aki eddigi 6 indulásából 5 győzelmet ért el, és mindössze egyetlen harmadik helye van. Ismét Lucy Warwick lovagolja majd, mint eddig mindig. Legutóbb 2 hete nyert itt, akkor Showy Chloe-t és azt az Arcadia Dream-et verte aki most is indul ebben a futamban. Az 1600 méteres táv nem mondható soknak, de a plusz súly mindenképpen számítani fog a végelszámolásnál. A dobogó szinte biztos, de hogy első, második, vagy harmadik hely lesz, az majd a befutón fog múlni.

 

A futam másik nagy esélyese Perfect Reflection. Az eddig veretlen ló mindössze 3 versenyen indult, legutóbb 22 napja nyert itt. William Pike fog ülni rajta, aki eddig mindig győzelemre vezette lovát. Ami Arcadia Dream ellen szól az az, hogy mindig 1200 méteren indult, Blackwood viszont 1400 és 1600 méteren szintúgy. A 400 méter elég soknak számít, hiszen a célegyenes majdnem ilyen hosszúságú. 

 

Egy nagyon szoros, izgalmas befutójú versenyt várok Blackwood győzelemmel és Perfect Reflection második hellyel. Harmadik helyre Arcadia Dream-et várom. A bet365.com fogadóiroda most Blackwood győzelemre 2,2-es szorzót kínál.

 

Ascot - 7. futam

 

A szintén Group 3-as1 150 ezer dollár összdíjazású futamban 9 ló áll rajthoz.

 

A legesélyesebb ló Battle Hero, aki eddigi 9 futamából 6-ot nyert, és 2 második helye van. A harmadik legnehezebb súllyal indul. William Pike fogja lovagolni, aki eddig minden futamon a hátán ült. Legutóbb 18 napja Northam-ben csak második lett, de most a "kedvenc" pályáján futhat ismét. Meglehet a hetedik győzelem is, erre a bet365.com fogadóiroda 2,6-szoros szorzót fizet.

További helyezettre várom még Hazzabeel-t 1,36-, és Goldbo-t 9,5-szeres szorzóért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,