Ausztrál lóverseny tippek - péntek

2014-12-18
A tegnapi felemás nap után pénteken ismét sok a helyszín, de mi csak Mooneey Valley-re koncentrálunk. Nézzük a holnapi tippeket.

 

Mooneey Valley - 1. futam

Electric Charge eddig 7 hivatalos versenyén indult, 5-ször volt helyezett, de még nem nyert. Legutóbb 10 napja Terang-ban futott, 2. lett. Most is jó eséllyel pályázik arra, hogy a helyezettek között legyen, erre 1,65 körül fogadhatunk.

Helyezettre várom még Titannica-t és Pokazi-t.

 

Mooneey Valley - 2. futam 

For Lulu eddig mindössze 2 hivatalos versenyt teljesített, 1 győzelem és 1 harmadik helye van. A legalacsonyabban rangsorolt lóként a legkönnyebb súllyal kell indulnia, és ezt ki is használhatja. Ezen a távon érte el a győzelmét, 20 napja Cranbourne-ben. Győzelmére 2,5, helyezésére 1,35 körüli szorzóval fogadhatunk.

Helyezettre várom még Relaunch-ot, és Lady Trickster-t.

 

Mooneey Valley - 3. futam 

Egy elég kiegyensúlyozott futamnak nézünk elébe, de megpróbáljuk eltalálni az első 3 helyezettet.

Winston Drive-nak 8 indulásából 4 helyezés a mérlege, 2 győzelemmel. Legutóbb 29 napja futott, ő pihenhetett legtöbbet. A távon még nem indult. Helyezésére 1,9 körüli szorzóval fogadhatunk.

Young Nicola 31 indulásából 15 helyezéssel áll, ám a 15 helyezésből 13-at idén ért el. A legmagasabban rangsorolt ló a mezőnyben, de ettől függetlenül lehet helyezett. Erre 2,45 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezttre várom még Whispering Miss-t. 

 

Mooneey Valley - 4. futam 

Del Boca Vista 2-szer is nyert Kilmore-ban egymás után, legutóbb 16 napja, igaz valamivel rövidebb távon. Nagyjából könnyű súllyal indul ezért sem értem a helyezésére adott magas szorzót, de én mindenképpen helyezettre várom. Idei mérlege 8 verseny, 5 helyezés.

Desert Road-ról sem szabad megfeledkezni, idén 4 verseny, 2 helyezés. Legutóbbi győzelmét ezen a pályán aratta, így őt is helyezettre várom 2,5 körüli szorzóért.

Harmadik helyezettre pedig Musica Royale-t várom.

 

Mooneey Valley - 5. futam 

Bulls 'n' Bears remek formában érkezik, idei 4 futamából 3 helyezés, 1 győzelem és 2 második hely. Legutóbb 146 napja futott. Mindenképpen az első 2-be várom, erre 1,3 körül fogadhatunk.

Helyezettre várom még Battle of Evermore-t.

 

Mooneey Valley - 6. futam 

Holly Holly abszolút esélyes a győzelemre. Utolsó 6 versenyén 5 helyezéstért el, ebből 4 győzelem. Legutóbb 13 napja futott itt és 2. lett. Közepes súllyal indulva is bekerülhet az első 3-ba, erre 2,45 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Kept Woman-t és Postnthyme-t.

 

Mooneey Valley - 7. futam 

Reldas ebben az évben 8 futamon indult, 6 helyezés a mérlege. Legutóbb 13 napja futott itt, akkor 2. lett. Ezen a távon eddig 3-szor indult, és mindháromszor helyezett lett. Az egyik legkönnyebb a mezőnyben, így jó eredményt várok tőle. Győzelmére 2,5, helyezésére 1,35 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Alaska-t és Chelsea Hotel-t. 

 

Mooneey Valley - 8. futam 

Barely a Scent egészen elképesztő évet tudhat magáénak. 6 indulásából 5 helyezés. Ebből 2 győzelem és 3 második hely. Ennek ellenére közepes súllyal indul, így esélyes az újabb helyezés megszerzésére. Sajnos ezen a távon még nem indult. Legutóbb 27 napja futott itt, akkor második lett. Győzelmére 3-as, helyezésére 1,5 körüli szorzón fogadhatunk.

Aki veszélyes lehet még, az Beach Head. 21 napja Seymour-ban nyert. 3 indulásából 2 helyezés a mérlege. Győzelmére 4,2, helyezésére 1,8 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Chit Chat-et.

 

Szombaton ismét Ascot, a holnapi bejegyzésünk ezzel a helyszínnel fog foglalkozni.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,