Ausztrál lóverseny tipp - szombat

2014-12-12
2014. december 13-án az ausztráliai Ascot-ban is tartanak versenynapot, magyar idő szerint délelőtt, 8 futammal. Ma ezekről a futamokról számolunk be részletesen. Ahogy tegnapi 3 tippből 2 ló is nyert, és nem csak helyezett lett, hanem a futamot is megnyerte.

 

1. futam

Az első futam egyértelmű esélyese Fuld's Bet. Gyakorlatilag helyi lóként eddig 6 futamából 5-ször volt helyezett. Legutóbb 13 napja 3. lett, de egy sokkal erősebb futamban. Győzelmére 2,2 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Star Glitter-t és Ripper Red-et.

 

2. futam

A második futamban Nardini és Doubt You Catch Me emelkedik ki a többi induló közül. 

Nardini eddig 5 futamából 4-szer helyezett lett, ebből 2-t meg is nyert. Utoljára 20 napja futott itt, és 3. lett, előtte viszont csak 167 napja futott, így a forma még biztosan nem volt az igazi. Most hogy visszatért a "pihenésről", biztosan jobb formába lendül. A távon eddig 2 indulásából 2 helyezése van. Helyezésére 1,3 körüli szorzón fogadhatunk.

Doubt You Catch Me a másik esélyes ló, aki akár nyerhet is. Róla annyit érdemes tudni, hogy az utolsó egy évben 5 indulásából 4 helyezése van, de ebből 2 nyert futam. Legutóbb 13 napja futott itt, és csak Real Charm előzte meg, aki nála sokkal jobban rangsorolt. Helyezésére 1,65 körüli szorzón fogadhatunk.

 

3. futam

A harmadik futamban Military Ruler-t ajánlom győztesre. Eddig 3 indulásából 2 helyezés a mérlege. Legutóbb 13 napja futott itt, 2. lett, és őt is csak egy sokkal jobban rangsorolt ló verte meg. Jó formában várja a holnapot. Győzelmére 2,3, helyezésére 1,3 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még French Champagne-t, és Boom Time-ot.

 

4. futam

A negyedik futam toronymagas esélyese He or She. Utolsó 2 ascoti futamát nyerte (legutóbb 13 napja). Összesen 6 indulásából 4-et nyert. Nem kérdés, hogy most is az élmezőnyben fog végezni, hiszen mindössze 55,5 kg-mal indul. Győzelmére 1,7, helyezésére 1,1 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még High Appeal-t, és Uncle George-ot.

 

5. futam

Az ötödik futam győztese Black Heart Bart és New Time között fog eldőlni. Közel hasonló képességű lovak révén a rangsorolásuk is majdnem ugyanaz. 

Black Heart Bart mellett szólhat, hogy ő 3 évvel fiatalabb mint vetélytársa, és a statisztikája is jobb (12 indulás 8 helyezés, míg ellenfele 55 indulás, 28 helyezés) Mindkét lovat 1,5 körüli szorzóval fogadhatjuk, hogy benne lesz az első 3-ban.

 

6. futam

A hatodik futamban Woolibar-t emelném ki. Woolibar eddigi karrierje során 8 indulásából 6-szor volt helyezett. De ami még érdekesebb, hogy ezen a távon 5 indulásából 4-szer volt az első három helyen, ráadásul ebből 2-t győzelemmel fejezett be. Utoljára 15 napja futott itt, és a favorit Tre Amici-t verte majdnem másfél testhosszal. A mostani mezőny is erős, de arra, hogy helyezett lesz 2-es körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Sujet-et, és Hey Bro-t.

 

7. futam

A hetedik futamban egy lovat emelnék ki: Hashtag-et. Hashtag eddigi 5 indulásából 4-szer volt helyezett, de csak 1-et nyert. Viszont cserébe a második helyeket nagyon szépen hozta, amivel az járt, hogy most elég alacsonyan lett rangsorolva (mindössze 54 kg-mal indul). Ezen a távon még nem indult, de a zsoké aki hajtani fogja, mindegyik futamán helyezést ért el vele. Győzelmére 4,8, helyezésére 1,95 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Cougar Nights-ot, és Vacallo-t.

 

8. futam

A nyolcadik futamban 17 ló indul. Gyakorlatilag megtippelhetetlen ki nyer, ki lesz helyezett, ám a forma alapján én Western Blaze-t (utolsó 3 futamát zsinórban nyerte), Raising Dubai-t (utolsó 5 futamán mind helyezett lett), és Ain't Bad-et (utolsó 3 futamát itt helyben teljesítve lett helyezett mindegyik futamon) ajánlanám. Western Blaze-t 2,5 körüli, Raising Dubai-t 2,1, Ain't Bad-et pedig 2,6 körüli szorzón tehetjük arra, hogy az első 3-ban végeznek.

 

 druzsinlaci

Címkék: lóverseny, tipp,