Ausztrál lóverseny tipp - szerda

2014-12-23
Mára 22 lovat említettünk, 2 ló nem indult, 9 ló helyezett lett. Holnap ismét Ascot, ma ezzel a helyszínnel foglalkozunk.

 

Ascot - 1. futam

Masarari eddig mindössze egy hivatalos versenyén indult, itt Ascot-ban, 13 napja. Akkor negyedik lett, de egy elég erős mezőnyben csúszott le épphogy a dobogóról. Belmont-ban 6 tesztfutamon indult, amiből 5-ször ért el helyezést.

Helyezettre várom még Maximus Mark-ot, és Galaxy Son-t.

 

Ascot - 2. futam

Meteoroid eddig 3 hivatalos versenyén 2 helyezést ért el, 1 győzelemmel. Legutóbb 16 napja Bunbury-ben nyert. Nem a legmagasabban rangsorolt ló, így könnyebb súllyal indul. A távon még nem indult. 

Ripper Red 14 versenyén 7 helyezést ért el, de még nem nyert.  Legutóbb 10 napja itt Ascot-ban lett 2., de egy nagyon erős ló (Fuld' Bet) előzte csak meg. Most a második legnehezebb lóként indul.

Helyezettre várom még Warbrook-ot.

 

Ascot - 3. futam

Nardini az egyik esélyes ló. 5 indulásából 4 helyezése van 2 győzelemmel, és zsokéjával eddig 4 versenyen 4 helyezés. Korábban említettem Adam Durrant nevét, aki az egyik "sztártréner" a lovak között. Ő edzi Nardini-t is, így garantált a jó helyezés. Ezen a távon 2 indulás, 2 győzelem.

Tre Amici is esélyes a helyezettek egyikére. 7 indulásából 4 helyezése van, 2 győzelemmel. Legutóbb 13 napja futott itt, akkor sajnos csak 4. lett, de két korábbi ascot-i futamán egyszer nyert, egyszer második lett.

Helyezettre várom még Super Eigthy Eight-et.

 

Ascot - 4. futam

Clumsy a legmagasabban rangsorolt ló a mezőnyben, így a legnehezebb súllyal indul. 12 indulásából 7 helyezés a mérlege, 3 győzelemmel. Legutóbb 13 napja nyert Ascot-ban.

Youknowthedrill 5 indulásából 3 helyezést ért el, 2 győzelemmel. Az egyik legkönnyebb lóként indul. A távon egyszer indult, és azt nyerte is. Legutóbb 11 napja indult Bunbury-ben, és ott nyert is.

Helyezettre várom még Shalo-t.

 

Ascot - 5. futam

Riding Shotgun eddig idén 4 versenyen indult, és mind a 4 futamon helyezett lett. Legutóbb 16 napja Bunbury-ben indult, és nyert is.

Ez a futam nagyon szorosnak ígérkezik, de helyezettre várom még Washington Square-t és Terrorize-t.

 

Ascot - 6. futam

Angel Sky eddig mindössze 3 versenyen indult de 2 helyezése van 1 győzelemmel. Legutóbb 11 napja Bunbury-ben nyert. Ezen a távon még nem indult, és majdnem a legkönnyebb lóként indul a versenyen.

New Sense ideén 5 futam, 4 helyezéssel áll. Legutóbb itt Ascot-ban futott 13 napja, azon a futamon 2. lett. A távon még nem indult.

Helyezettre várom még Extreme Beauty-t.

 

Ascot - 7. futam

Son of Something idén 11 indulásából 8 helyezést ért el, 5 győzelemmel, 3 második hellyel. A legmagasabban rangsorolt lóként a legnehezebb súllyal indul. Utoljára 17 napja indult itt Ascot-ban, akkor második lett a sokkal esélyesebb Real Love mögött. A távon két indulásából 2 helyezése van.

Uncle George idén mindössze 2 futamon indult, de mindkét futamon helyezett lett. Legutóbb 10 napja Ascot-ban második lett. He or She előzte meg, aki nála sokkal jobban rangsorolt ló.

Helyezettre várom még Starlight Lady-t.

 

Ascot - 8. futam

Star of Husson idén 11 indulásából 7 helyezést ért el 3 győzelemmel. A legmagasabban rangsorolt lóként a legnehezebb súllyal indul. Legutóbb 13 napja futott itt Ascot-ban, akkor csak 7. lett. A távon még nem indult.

Raindance Maggie idén 4 verseny 2 helyezés mérleggel áll. Legutóbb 13 napja Ascot-ban csak 4. lett, előtte viszont egy 1.-t, és egy 2. helyet hozott össze.

Helyezettre várom még Brocky's Deal-t.

 

Mivel csütörtökön nem lesz lóverseny Ausztráliában, így holnap mi sem jelentkezünk tippekkel. Legközelebb csütörtök este lesznek tippek, péntekre.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,