Ausztrál lóverseny tipp - hétfő

2014-12-14
Hétfőnként sajnos nem sok helyszínen rendeznek futamot Ausztráliában, de a három helyszínről azért hozunk tippeket.

 

Port Macquarie - 4. futam

Alpresto-t emelném ki futamból, mégpedig azért, mert utolsó 2 futamát helyben teljesítve nyerte. Utolsó 1 évének mérlege pedig 15 indulás, 8 helyezés. Sajnos ezért a legmagasabban rangsorolt lóként 60 kg-mal kell indulnia. Győzelmére 4,3, helyezésére 1,75-ös szorzó körül fogadhatunk.

 

Narromine - 4. futam

Sharp Note és Star of Legs a futam két nagy esélyese. Mindkét ló remek formában van, de Sharp Note talán még jobban fog szerepelni. Utolsó 2 futamát nyerte, igaz az egyik mindössze 8 napja volt, de a forma a fontos a lóversenyen is. Utolsó 1 évében 9 indulásából 6 helyezést ért el. Most is az élmezőny tagja lehet, arra, hogy helyezett lesz 1,65 körüli szorzón fogadhatunk.

Star of Legs is jó formában van, de nem biztos, hogy elindul a futamon. Az elmúlt egy évben 10 rajtjából 8 helyezés a mérlege, ami szintén kiváló. Arra, hogy helyezett lesz 1,7 körüli szorzón fogadhatunk. Természetesen ha nem indul, a tétet mindenhol visszafizetik.

 

Narromine - 6. futam

A 13 induló ló közül egy emelkedik ki: One Last Poet. 5 indulásából 2 győzelem, 2 második hely, és 1 harmadik hely a mérlege. Dubbo-ban 6 napja csak 2. lett, de egy 140 napos pihenő után még nincs formában. Győzelmére 1,8 körül fogadhatunk.

Helyezettre várom még Blinkin Rock'in-t és Urban Knight-ot.

 

druzsinlaci

 
Címkék: lóverseny, tipp,